نصب ۲۵ دوربین کنترل سرعت در جاده های استان کرمانشاه
پلیس با استفاده از دوربین های نظارتی بر هزار و ۲۰۰ کیلومتر از جاده های استان به صورت غیرمستقیم نظارت دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، رییس پلیس راه استان کرمانشاه اعلام کرد که تا پایان سال ۲۵ دوربین کنترل سرعت در جاده های استان کرمانشاه نصب می شوند.
فضل الله شیری اظهار داشت: جانمایی لازم برای نصب این دوربین ها انجام شده و زیرساخت های آن آماده شده است . به گفته وی، اکنون ۲۵ دوربین نظارتی، تردد خودروها در جاده های استان را رصد می کنند.
فرمانده پلیس راه استان کرمانشاه عنوان کرد: پلیس با استفاده از دوربین های نظارتی بر هزار و ۲۰۰ کیلومتر از جاده های استان به صورت غیرمستقیم نظارت دارد. این دوربین ها معمولا در نقاط حادثه خیر استان و جاده هایی که تردد خودرویی بیشتری دارند، نصب شده اند.
وی با بیان اینکه ۱۶۰ نقطه حادثه خیر در استان کرمانشاه وجود دارد، گفت: به دنبال این هستیم که با استفاده از دوربین های کنترل سرعت و انجام اصلاحات جاده ای این نقاط را ایمن کنیم.
فرمانده پلیس راه استان کرمانشاه اظهار داشت: در سه ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد کاهش ۳۲ درصدی تصادف های برون شهری و ۱۹ درصدی تلفات جاده ای بوده ایم.