در حال بارگذاری ...

تجهیز پل دریاچه ارومیه به سیستم روشنایی


سیستم روشنایی پل دریاچه ارومیه و محور شهید کلانتری در طول سفرهای نوروزی راه‌اندازی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ،مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان غربی گفت: اجرای طرح راه‌اندازی سیستم روشنایی پل دریاچه ارومیه و محور شهید کلانتری یک کار تیمی و مشترک بین چند دستگاه اجرایی است که امسال توانستیم روشنایی ورودی این پل در طول سفرهای نوروزی را راه‌اندازی کنیم.

داریوش نصر با تاکید بر اینکه پیگیر جدی جذب اعتبار ملی جهت راه‌اندازی سیستم روشنایی جاده ارومیه- شهید کلانتری به عنوان یکی از جاده‌های ترانزیتی و پرتردد استان هستیم، افزود: طرح تعمیر و نگهداری سیستم روشنایی جاده‌های شمال استان اجرا شده است.

وی از اجرای طرح تعمیر و نگهداری سیستم روشنایی جاده‌های جنوب استان در ماه‌های آتی خبر داد و گفت: در صورت هماهنگی و مکاتبات اداری با وزارت نیرو و ابلاغ دستورالعمل‌های لازم به شرکت توزیع نیرو برق استان می‌توانیم تردد امن و استاندارد در محورهای مه‌گیر را فراهم سازیم.

استاندار آذربایجان غربی در جمع مدیرکل راه و شهرسازی استان و  اعضای شورای حمل و نقل بر اقدام و عمل در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در بخش حمل و نقل استان تاکید کرد و گفت: برنامه‌های بخش صنعت و حمل در زمانبندی مشخص اجرا شده و باید زمینه ورود فناوری‌های نوین به این عرصه فراهم شود.




مطالب مرتبط

علاوه بر اورهال روشنایی تونل‌ها ، کلیه چراغ‌های روشنایی معابر سطح محور که دچار نقص بودند ، تعویض گردید و تمام تابلوهای علائم راهنمایی و رانندگی که در طول مسیر مخدوش یا آسیب دیده بودند ، با همکاری شهرستان‌های بروجن و لردگان شناسایی و به‌طور کامل تعویض شدند .

|

نظرات کاربران