در حال بارگذاری ...

افزایش ضریب ایمنی با سرویس سالیانه رادار تقرب فرودگاه بین‌المللی مشهد

این رادار سال ۱۳۸۵ نصب شده و تاکنون با وجود تحریم‌های شرکت سازنده ، به کمک دانش ، تخصص و مهارت متخصصان ATSEP و انجام سرویس‌های دوره‌ای ، عملیاتی است .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، سرویس سالیانه اتوماسیون رادار تقرب فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهدمقدس با موفقیت انجام شد.

مطابق دستورالعمل‌های اداره‌کل ارتباطات و ناوبری هوایی شرکت فرودگاه‌ها ؛ چک ، سرویس و تعمیرات پیشگیرانه سالیانه رادار تقرب فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد با انجام ۴۰ نفر-ساعت کار تخصصی توسط کارشناسان ATSEP اداره مهندسی الکترونیک فرودگاه‌‌های استان خراسان‌رضوی و با همکاری کارشناسان اعزامی ستاد انجام شد .

براساس این گزارش ؛ سرویس و تعمیرات پیشگیرانه شامل آنتن ، موتورها ، UPSها و تمامی رک‌های سیستم است . برهمین اساس سرویس سالیانه با تعویض روغن موتورها و پدستال و باکمترین میزان خاموشی با موفقیت انجام و رادار تقرب جهت بهره‌برداری و ارائه سرویس‌های نظارتی در اختیار مراقبت پرواز قرار گرفت .

گفتنی است ، این رادار سال ۱۳۸۵ نصب شده و تاکنون با وجود تحریم‌های شرکت سازنده ، به کمک دانش ، تخصص و مهارت متخصصان ATSEP و انجام سرویس‌های دوره‌ای ، عملیاتی است .

 

منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

 

 




مطالب مرتبط

نکته قابل توجه این عملیات عمرانی ، اجرای آن بدون ایجاد کوچک‌ترین خللی در انجام پروازها و خدمات‌رسانی به مسافران و زائران رضوی بود .

|

در برخی از فرودگاه‌ها ، مشکلات بزرگی در روند پروژه‌ها ایجاد شده که ضروری است پروژه‌های عمرانی با شتاب بیشتری پیگیری شود و اقدامات مستمر برای تسریع بهره‌برداری از آن‌ها در دستور کار قرار گیرد .

|

همه ما از شرایط خاصی که در آن فعالیت می‌کنیم آگاهیم . محدودیت منابع ، برخی مقررات سختگیرانه و فشارهای ناشی از تحریم‌ها از جمله چالش‌های جدی است اما در عین حال ، امروز دشمن تلاش می‌کند تا با ایجاد اختلال در عرصه خدمت‌رسانی به مردم ، اهداف خود را پیش ببرد بنابراین وظیفه ما این ...

|

در این جشنواره المان‌هایی متناسب با ایام به‌ویژه سفرهای نوروزی در ترمینال پروازهای داخلی و ترمینال پروازهای ورودی خارجی مستقر شده‌اند تا فضای معنوی و دلنشینی برای استقبال از زائران داخلی و خارجی ایجاد شود .

|

پرواز شرکت هواپیمایی ایران‌ایر به مقصد دمام و بالعکس به‌صورت هفتگی در روزهای سه‌شنبه و پنج‌شنبه برنامه‌ریزی شده است .

|

نظرات کاربران