اجرای ایمن طرح سفرهای دریایی نوروزی بدون هیج حادثه جانی
با ارتقا ضریب ایمنی سفرهای دریایی از طریق افزودن ۱۲۶ همیار ناجی به تیم های عملیاتی و افزایش نقطه استقرار تیم های جستجو و نجات دریایی به ۱۵۰ نقطه از سواحل کشور ، ۳۸۶ نفر از حوادثی چون افتادن به دریا ، به گل نشستن ، خروج شناور از مسیر ، نقص فنی شناور مسافری ، خدمات پزشکی و ... نجات یافته اند .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اعلام اینکه در طرح سفرهای دریایی نوروزی ۱۴۰۲ ، هیچ حادثه جانی اتفاق نیفتاده است ، تاکید کرد : این سازمان با ایجاد و مدیریت ۲۴ مرکز اصلی و فرعی جستجو و نجات دریایی و به کارگیری ۲۱ فروند شناور ناجی با تیم های آموزش دیده و با تجربه در بنادر جنوب و شمال کشور ، طی ۲۲ عملیات دریایی موفق به نجات ۳۸۶ نفر مسافر و گردشگر دریایی در ایام طرح نوروز ۱۴۰۲ شد .
نادر پسنده افزود : با ارتقا ضریب ایمنی سفرهای دریایی از طریق افزودن ۱۲۶ همیار ناجی به تیم های عملیاتی و افزایش نقطه استقرار تیم های جستجو و نجات دریایی به ۱۵۰ نقطه از سواحل کشور ، ۳۸۶ نفر از حوادثی چون افتادن به دریا ، به گل نشستن ، خروج شناور از مسیر ، نقص فنی شناور مسافری ، خدمات پزشکی و ... نجات یافته اند .
مدیرکل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به هوشیاری و آمادگی تیم های جستجو و نجات دریایی و افزایش نظارت ها در طرح سفرهای دریایی نوروزی ، اظهار داشت : سفرهای دریایی نوروزی در بنادر و جزایر کشور فاقد هرگونه خسارات جانی بوده است که علاوه بر همکاری مردم در رعایت اصول ایمنی دریایی ، ناشی از ارتقا نظارت ها و استانداردهای ایمنی کشتی ها و شناورها از یک سو و از خود گذشتگی و آمادگی تیم های جستجو و نجات دریایی است .
وی ابراز امیدواری کرد : با ایجاد تعامل مناسب بین سازمان بنادر و دریانوردی ، سازمان هلال احمر و سازمان هواپیمایی کشوری و برگزاری مانورهای مشترک جستجو و نجات دریایی و هوایی ، ظرفیت های عملی نجات دریایی و حوزه هوایی ارتقا یابد .