در حال بارگذاری ...
  • گسترش فعالیت‌های گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر خدماتی پارس

    مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ضمن قدردانی از نگاه تعاملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس ، عملیاتی شدن این تفاهم‌نامه را یکی از کارهای معطل مانده ظرف سنوات گذشته دانست و بر ضرورت اجرای دقیق و مطابق با برنامه زمانبندی این تفاهم نامه تأکید کرد .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به منظور توسعه خدمات حمل‌و‌نقل دریایی در بندر خدماتی پارس ، تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری امضا کردند .

    در این تفاهم نامه که به امضای محمدرضا مدرس خیابانی مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و سخاوت اسدی مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس رسید ، طرفین ضمن تأکید بر ضرورت اجرای دقیق فرآیندهای کاری و مفاد تفاهم‌نامه ، امضای این قرارداد را گامی ارزشمند در جهت توسعه خدمات حمل‌و‌نقل دریایی دانستند .

    محمدرضا مدرس خیابانی ، مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ضمن قدردانی از نگاه تعاملی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس ، عملیاتی شدن این تفاهم‌نامه را یکی از کارهای معطل مانده ظرف سنوات گذشته دانست و بر ضرورت اجرای دقیق و مطابق با برنامه زمانبندی این تفاهم نامه تأکید کرد .

    مدیرعامل گروه کشتیرانی در بخش دیگری از سخنان خود ، ضمن گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر ، تقارن انعقاد این تفاهم‌نامه و انعقاد قرار‌داد بین شرکت‌های گروه کشتیرانی و منطقه ویژه اقتصادی پارس را اتفاق میمون و مبارکی عنوان کرد که می تواند سر‌آغازی برای شکوفایی منطقه‌ و انتفاع کشور از ارائه خدمات لجستیک در امر صادرات و حمایت از تولید توسط ناوگان ملی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران باشد .

    وی اظهار داشت : انتظار دارد شرکت‌های گروه در زنجیرۀ ارائه خدمات حمل کالا ، به سرعت کار در بندر و ساخت ابنیه و ارائه خدمات به شرکت‌های تولیدی و صادر کنندگان را آغاز نمایند .

    همچنین سخاوت اسدی ، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با اشاره به مأموریت بندر خدماتی پارس در ارائه خدمات بندری به شناورهای ورودی حامل کالاهای پروژه‌ای پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها گفت : مجتمع بندری پارس به‌عنوان شاهرگ اصلی واردات و صادرات کالا در منطقه یکی از عوامل مهم جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی است که در آینده ارائه این خدمات شتاب بیشتری خواهد گرفت . امیدواریم با توسعه همکاری‌ها خطوط کشتیرانی مسافری در آینده نزدیک به مقصد کیش و حوزه خلیج فارس در منطقه عسلویه راه اندازی گردد .

    گفتنی است ، مجتمع بندری پارس دارای ۲۵ پست اسکله و ۲ گوی شناور و بندر خدماتی پارس دارای ۱۰ پست اسکله با پسکرانه‌ ۱۵۰ هکتار است . همچنین در ادامه این سفر به بندر عسلویه، مدیر عامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران ، معاون مالی و سرمایه گذاری گروه و هیئت همراه از امکانات شرکت‌های جنوب‌ -‌ خط و هوپاد در بندر یاده شده بازدید و در جلسه مشترک با مدیران و کارکنان شعبه حاضر و به بحث و گفتگو با آنان نشستند .




    مطالب مرتبط

    مبلغ مزبور مطابق با پیشنهاد هیئت مدیره از محل سود انباشته این شرکت تأمین شده است .

    |

    با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریامحور از سوی مقام معظم رهبری و با توجه به کاهش هزینه حمل دریایی نسبت به حمل زمینی تا رقم ۴۰ درصد ، آماده هستیم که در صورت استقبال صادرکنندگان تا ۳۰ درصد از حجم کلی صادرات محصولات کشاورزی ، باغی و گلخانه‌ای استان‌های شمالی را به مقاصد ...

    |

    گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و شرکت‌های تابعه آن از جمله کشتیرانی دریای خزر به عنوان یک بنگاه تجاری ، خود را در کنار تولیدکنندگان ، صادرکنندگان و واردکنندگان می‌بیند و به دنبال هم‌اندیشی با آنان در راستای بهبود اقتصادی کشور است . جلب نظر تولیدکنندگان و بازرگانان و نیز ...

    |

    دولت سیزدهم به این ترتیب در پرداخت بدهی‌های بیمه‌ای خود عملکرد بسیار چشمگیری داشته و در نظر دارد از رشد تصاعدی این بدهی‌ها جلوگیری کند و مهم‌تر این که شرکت‌های واگذار شده به سازمان بابت این بدهی‌ها نیز عمدتاً از مرغوب‌ترین شرکت‌های کشور بوده‌اند .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرعامل شرکت کشتیرانی دریای خزر گفت : مطابق با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از سوی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ...

    |

    نظرات کاربران