نگاه ویژه وزارت راه و شهرسازی به حوزه راه و راه‌آهن استان خراسان‌جنوبی

اخذ مصوبه کمیسیون ماده ٢٣ برای محور بیرجند - طبس ، سه راهی بشرویه تخصیص اعتبارات کامل به پروژه‌های جهش تولید ، کویری و کریدورهای اصلی استان و اتمام انسداد جاده شهداد - نهبندان از مسائلی است که در حوزه راه‌های استان نیازمند دستور ویژه وزیر است .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، استاندار خراسان جنوبی در دیدار با وزیر راه و شهرسازی که در محل دفتر کار محمد اسلامی انجام گرفت ، بر شتاب‌بخشی به روند اجرای پروژه‌های راه و راه آهن استان تأکید کرد . ملانوری با اشاره به موقعیت جغرافیایی خراسان جنوبی و قرارگیری در دو کریدور اصلی ؛ به تشریح وضعیت راه‌های استان پرداخت و ضمن ارائه توضیحات جامعی در خصوص روند اجرای کار در پروژه راه‌آهن استان ، تشکیل جلسه با صندوق توسعه ملی ، بانک‌های عامل و کنسرسیوم ریلی را به منظور تسریع در اجرای مصوبه صندوق توسعه ملی برای راه آهن بیرجند - یونسی خواستار شد . به گفته وی ؛ شتاب بخشی به روند اجرای پروژه راه آهن بیرجند ، مستلزم نگاه ویژه وزارتخانه است . ملانوری تصریح کرد : اخذ مصوبه کمیسیون ماده ٢٣ برای محور بیرجند - طبس ، سه راهی بشرویه تخصیص اعتبارات کامل به پروژه‌های جهش تولید ، کویری و کریدورهای اصلی استان و اتمام انسداد جاده شهداد - نهبندان از مسائلی است که در حوزه راه‌های استان نیازمند دستور ویژه وزیر است . وی در خصوص تکمیل سالن مسافری ایستگاه راه‌آهن بشرویه، افزایش و نظم دهی به پروازهای فرودگاه بیرجند و تجهیز فرودگاه بیرجند به سامانه یخ زدایی هواپیما را خواستار شد . بر اساس رایزنی هایی که با برخی ایرلاین‌ها انجام گرفته ، در صورت همراهی وزارت راه و شهرسازی ، ۵ پرواز به پروازهای مرکز استان اضافه می‌شود . شایان ذکر است در این جلسه که با حضور کفاش معاون امور مجلس و استان‌های وزارت راه و شهرسازی و داعی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی همراه بود ، درخواست‌های استاندار خراسان جنوبی با نظر مثبت وزیر راه و شهرسازی همراه و شخص وزیر ، دستورات لازم برای تحقق این مطالبات را صادر کرد .




مطالب مرتبط

این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد .

|

توافقات انجام شده در نشست‌های کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان طی یک سال گذشته ، منجر به افزایش دادوستد دو کشور شده ؛ به گونه‌ای که کشور پاکستان با سهم ۴.۲ درصدی از کل صادرات کشور ، جایگاه ششم مقاصد صادراتی ایران را به خود اختصاص داده و این در حالی است که در ...

|

تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید مورد توجه قرار گیرد . مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود ...

|

توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار ، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد . برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران - لاهور یا مشهد - لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود .

|

پیگیری توسعه ناوگان ، کنترل سرعت و رفتارهای شبکه حمل‌ونقل عمومی کشور با استفاده از سامانه‌های هوشمند مثل سامانه سپهتن که باید در آینده توسعه بیشتری یابد ، به صورت توامان می‌تواند به سفر ایمن در جاده‌ها منجر شود .

|