اجرای طرح های جامع و ساماندهی بنادر متناسب با نیاز کشور

تدوین برنامه توسعه بنادر ، یکی از موضوعاتی است که به صورت جدی در دستور کار سازمان بنادر و دریانوردی قرار دارد و در قالب طرح جامع بنادر بازرگانی تعریف شده و بر اساس مطالعه مفصل در بنادر شمالی و جنوبی کشور در قالب ۲ فاز مدنظر قرار گرفته است .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه به روزرسانی طرح جامع ۱۱ بندر بازرگانی بزرگ با افق ۱۴۰۴ ، مدنظر قرار گرفته است ، گفت : توسعه سایر بنادر در قالب طرح های جامع و ساماندهی بطور جدی در حال انجام و پیگیری است . محمدرضا اله یار با تأکید بر اینکه طرح های جامع و ساماندهی بنادر ایران ، از سوی سازمان بنادر ، متناسب با نیازهای کشور مدنظر قرار می گیرد ، اظهار داشت : پروژه های سازمان بنادر و دریانوردی در بخش عمران ، ابنیه ، تاسیسات و تجهیزات طی سال های قبل و سال جاری تعریف شده که برخی از این پروژه ها در مرحله اجرا و برخی دیگر در مرحله برنامه ریزی برای انعقاد قرارداد در راستای سند توسعه قرار دارند. وی ادامه داد : تدوین برنامه توسعه بنادر ، یکی از موضوعاتی است که به صورت جدی در دستور کار سازمان بنادر و دریانوردی قرار دارد و در قالب طرح جامع بنادر بازرگانی تعریف شده و بر اساس مطالعه مفصل در بنادر شمالی و جنوبی کشور در قالب ۲ فاز مدنظر قرار گرفته است . معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه تدقیق و به روزرسانی طرح جامع ۱۱ بندر بازرگانی با افق ۱۴۰۴ دنبال می شود ، عنوان کرد : سایر بنادر نیز در قالب طرح های جامع و ساماندهی ، فرآیند توسعه ای خود را پشت سر می گذارند . تعداد قابل توجهی از بنادر ، تدوین و تصویب طرح های جامع و ساماندهی را پشت سر گذاشته اند ، همچنین برای بنادر کوچک طرح ساماندهی تدوین شده که در تعدادی از بنادر به تصویب رسیده است و با افق ۱۵ ساله تدقیق و تهیه طرح های جامع و ساماندهی انجام خواهد شد . وی با اشاره به اینکه تعداد زیادی پروژه اجرایی در حوزه زیرساختی اعم از ایجاد زیرساخت های جدید و مناسب ، تعمیرات اساسی ، تعمیر و نگهداری سازه ، ابنیه و تاسیسات در بنادر کشور در حال انجام است ، گفت : بخشی از قراردادها در حوزه زیرساختی و بخش دیگری از قراردادها در قالب تأمین تجهیزات مورد نیاز بندری و دریایی و مخابراتی و الکترونیکی و تعمیرات اساسی آن تعریف شده است . معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه یکی از مشکلات و موانع در این مسیر شیوع ویروس کرونا ، اظهار داشت : خوشبختانه هیچ کدام از پروژه های توسعه ای و کارگاه های سازمانی در این دوره به رغم مشکلاتی (شیوع ویروس کرونا و تحریم ظالمانه) که وجود داشت تعطیل نشد ؛ هرچند که در برخی موارد روند انجام کار با چالش های مواجه شد .




مطالب مرتبط

توسعه فاز سوم بندر شهید رجایی و تصویب طرح ویژه و راهبردی توسعه پایدار و یکپارچه جزایر جنوب کشور از دیگر دستاوردهای معاونت مهندسی و امور زیربنایی در سال ۱۴۰۲ محسوب می شود .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، عضو هیات عامل و معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی با اشاره به شعار‌ "ما می‌توانیم" از تلاش های جامعه مهندسی کشور در ...

|

در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۳۵ هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای ۳۱۰ پروژه اختصاص یافت که در مقایسه با سال گذشته بیش از ۶۰ هزار میلیارد ریال افزایش داشت و خوشبختانه ۷۳ پروژه به ارزش بیش از ۷۵ هزار میلیارد ریال آماده بهره‌برداری یا افتتاح شده است .

|

طی دو دهه اخیر مطالعات جامعی در حوزه سواحل و بنادر انجام و در شورای عالی ترابری به تصویب رسیده و تدقیق شده است و کارگروهی نیز توسط معاون اول رییس جمهوری تشکیل و ۲۷ نقطه مسکونی مدنظر قرار گرفت تا به عنوان پشتیبان در مسیر تحقق توسعه دریامحور عمل کند ؛ بر اساس مطالعات بالادستی این ...

|

در اجرای این طرح‌ها مهم‌ترین بحث همکاری دستگاه‌ها از جمله سازمان محیط زیست بود که همیاری و همکاری لازم را داشتند . انتقال آب از دریای خزر از ۱۱ کیلومتر کانال در عرض ۴۵۰ متر به خلیج گرگان وارد شد .

|