امضا تفاهم‌نامه حمل‌و‌نقل جاده‌ای بین ایران و عراق برای تردد کامیون‌های حمل بار بین دو کشور

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه تفاهم‌نامه حمل و نقل جاده‌ای بین ایران و عراق برای تردد کامیون‌های حمل بار بین دو کشور به امضا می‌رسد از فراهم شدن مقدمات آغاز احداث و تکمیل خط آهن شلمچه - بصره خبر داد . محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی کشورمان در حاشیه دیدار با علاء الجبوری وزیر تجارت عراق در خصوص این دیدار اظهار داشت : در دیدار با وزیر تجارت عراق گفتگوهایی داشتیم که کمیته‌های فنی حوزه‌های حمل و نقل ، مذاکرات فراوانی در این خصوص داشتند . اسلامی ادامه داد : در خصوص راه‌آهن شلمچه - بصره گفت و گوهای فنی مناسبی انجام شد که تقریبا می‌توان اعلام کرد مقدمات برای تنظیم برنامه اجرایی راه آهن شلمچه - بصره فراهم شده است . گام مهم باقیمانده این است که از نظر سیاسی ، مراجع دو کشور تفاهم نهایی را انجام دهند تا عملیات اجرایی این خط آهن آغاز شود . وی خاطرنشان کرد : در موضوع حمل و نقل ، گفت و گو مناسبی انجام شد که امید است موانع رفع شوند . یکی از مشکلات تجار ما این است که بار در مرز تخلیه می‌شود و آسیب می بیند که تجار از این نظر با مشکلاتی مواجه هستند . توافق شد تا به شکل متوازن کامیون داران ایرانی و عراقی بتوانند در کشور همسایه تردد داشته باشند . همچنین مقرر شد تا کمیته فنی این موضوع را تعریف کند و بتوانیم تفاهم نامه حمل و نقل جاده ای بین دو کشور را به امضا برسانیم .




مطالب مرتبط

این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد .

|

توافقات انجام شده در نشست‌های کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان طی یک سال گذشته ، منجر به افزایش دادوستد دو کشور شده ؛ به گونه‌ای که کشور پاکستان با سهم ۴.۲ درصدی از کل صادرات کشور ، جایگاه ششم مقاصد صادراتی ایران را به خود اختصاص داده و این در حالی است که در ...

|

تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید مورد توجه قرار گیرد . مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود ...

|

توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار ، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد . برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران - لاهور یا مشهد - لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود .

|

پیگیری توسعه ناوگان ، کنترل سرعت و رفتارهای شبکه حمل‌ونقل عمومی کشور با استفاده از سامانه‌های هوشمند مثل سامانه سپهتن که باید در آینده توسعه بیشتری یابد ، به صورت توامان می‌تواند به سفر ایمن در جاده‌ها منجر شود .

|