توسعه بزرگراه‌های کشور به ۲۰۰۰۰ کیلومتر تا پایان دولت

حجم آزادراه‌های کشور به‌ویژه آزادراه‌هایی که کلیدی هستند و مسیرهای ترانزیتی و کریدوری کشور را تکمیل می‌کنند ، از ابتدای دولت یازدهم تا پایان دولت ، بالغ بر ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ؛ یعنی از دو هزار و ۱۰۰ کیلومتر آزادراه فعلی به حدود سه هزار و ۲۰۰ کیلومتر خواهیم رسید و این روندی است که ان‌شاء‌الله در ماه‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت .

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه اگر تا پایان دولت مانعی پیش نیاید می‌توان بزرگراه‌های کشور را به ۲۰ هزار کیلومتر توسعه داد ، گفت : با افتتاح طرح‌های فرودگاهی ، ظرفیت فرودگاه‌های کشور نیز تا پایان دولت دوازدهم به ۷۵ میلیون مسافر در سال افزایش خواهد یافت . سی‌و‌سومین پویش ملی تدبیر و امید برای جهش تولید ، روز پنجشنبه ، ۲۹ آبان ماه با حضور رییس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی برگزار و ۱۳ طرح حوزه حمل و نقل با فرمان حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی، افتتاح شد . محمد اسلامی ، وزیر راه و شهرسازی در آغاز این مراسم با اشاره به اینکه حجم ، نوع و تعدد طرح‌های عمرانی در سطح کشور به‌صورت گسترده در حال انجام است و ما برای ارتقاء شاخص‌های زیرساخت‌های حمل و نقل گام‌ها موثری برداشته‌ایم ، گفت : حجم آزادراه‌های کشور به‌ویژه آزادراه‌هایی که کلیدی هستند و مسیرهای ترانزیتی و کریدوری کشور را تکمیل می‌کنند ، از ابتدای دولت یازدهم تا پایان دولت ، بالغ بر ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ؛ یعنی از دو هزار و ۱۰۰ کیلومتر آزادراه فعلی به حدود سه هزار و ۲۰۰ کیلومتر خواهیم رسید و این روندی است که ان‌شاء‌الله در ماه‌های آینده نیز ادامه خواهد داشت . او آزادراه کنارگذر اصفهان را ، قطعه‌ای مهم ، اثرگذار و استراتژیک در شبکه آزادراهی کشور خواند و گفت : این قطعه ۱۰۰ کیلومتری که امروز دو قطعه از آن به بهره‌برداری رسید، ضمن بازکردن گره‌های ترافیکی ، مصرف سوخت و صرف وقت زیاد برای عبور از آن را کاهش می‌دهد . اسلامی با بیان اینکه اگر تا پایان دولت مانعی پیش نیاید ، می‌توانیم میزان بزرگراه‌های کشور را تا ۲۰ هزار کیلومتر نیز توسعه دهیم ، عنوان کرد : نهضتی که در این دوره برای گسترش بزرگراه‌ها ایجاد شده است و کاهش حوادث از پیامدهای آن خواهد بود ، از ۱۲ هزار کیلومتر در ابتدای دولت یازدهم به ۱۸ هزار کیلومتر رسیده است؛ ۹۷ کیلومتر از این میزان مربوط به نوار ساحلی استان هرمزگان و ۲۴ کیلومتر در استان کرمان است که امروز افتتاح شد .




مطالب مرتبط

این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد .

|

توافقات انجام شده در نشست‌های کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان طی یک سال گذشته ، منجر به افزایش دادوستد دو کشور شده ؛ به گونه‌ای که کشور پاکستان با سهم ۴.۲ درصدی از کل صادرات کشور ، جایگاه ششم مقاصد صادراتی ایران را به خود اختصاص داده و این در حالی است که در ...

|

تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید مورد توجه قرار گیرد . مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود ...

|

توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار ، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد . برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران - لاهور یا مشهد - لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود .

|

پیگیری توسعه ناوگان ، کنترل سرعت و رفتارهای شبکه حمل‌ونقل عمومی کشور با استفاده از سامانه‌های هوشمند مثل سامانه سپهتن که باید در آینده توسعه بیشتری یابد ، به صورت توامان می‌تواند به سفر ایمن در جاده‌ها منجر شود .

|