تقویت تعاملات و هماهنگی ها در اجرای برنامه ها با تشکل‌های صنفی بخش حمل و نقل جاده ای

با توجه به کاهش تقاضا در حوزه حمل و نقل مسافر و خسارت های مالی در این بخش به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹ می بایست روند رسیدگی به این مشکلات با شدت بیشتری دنبال شود و به منظور جبران بخشی از این خسارت ها بسته‌های حمایتی مورد نیاز شاغلان این بخش از طریق هماهنگی با سایر دستگاه ها تهیه و اجرا شود .

​به گزارش پرتال حمل و نقل ، قائم‌مقام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در ستاد و امور استانها و مجلس شورای اسلامی ، بر تقویت تعاملات کاری و هماهنگی ها در اجرای برنامه ها با تشکل‌های صنفی بخش حمل و نقل جاده‌ای تاکید کرد . داریوش امانی در نشست هم اندیشی با معاون حمل و نقل و مدیران حوزه حمل و نقل اظهار داشت : تشکل ها و انجمن‌های صنفی ، محور ارتباطی بخش حاکمیتی با جامعه شرکت‌ها و رانندگان به شمار می روند و در اجرای مطلوب و موثر بر نامه ها، دستورالعمل ها و تصمیمات اتخاذ شده نقش موثری دارند . با توجه به شرایط موجود می بایست از طریق برگزاری نشست های مجازی به صورت ویدیو کنفرانس ، هماهنگی‌های لازم را با رؤسا و نمایندگان صنوف شرکت ها و رانندگان در بخش حمل و نقل کالا و مسافر انجام داده و در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها مد نظر قرار داد . امانی رسیدگی به وضعیت شرکت ها و رانندگان حمل و نقل کالا و مسافر را یکی از اولویت‌های اصلی بخش حمل و نقل اعلام کرد و افزود : با توجه به کاهش تقاضا در حوزه حمل و نقل مسافر و خسارت های مالی در این بخش به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹ می بایست روند رسیدگی به این مشکلات با شدت بیشتری دنبال شود و به منظور جبران بخشی از این خسارت ها بسته‌های حمایتی مورد نیاز شاغلان این بخش از طریق هماهنگی با سایر دستگاه ها تهیه و اجرا شود . قائم‌مقام سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای خاطرنشان کرد : این سازمان یکی از سازمان های خدمات‌رسان به عموم هموطنان در کشور به شمار می رود که همواره تلاش بر این است تا با شناسایی مشکلات و کاستی های موجود سطح خدمات رسانی در این سازمان به کاربران و خدمات گیرندگان آن به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کند . این گزارش حاکی است ، در ادامه این نشست مهران قربانی معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای طی سخنانی به دغدغه های مهم در این بخش اشاره کرد و برنامه ها و راهکارهای رفع مشکلات موجود را ارائه نمود . همچنین مدیران زیرمجموعه این معاونت برنامه های عملیاتی و طرح های اجرایی خود را در راستای ارتقای وضع موجود و افزایش بهره وری در عملکرد ها در سال جاری معرفی کردند .




مطالب مرتبط

هر سال به صورت مستمر میزان وقوع حوادث در نقاط مختلف محورهای مواصلاتی شهرستان پایش شده و نقاطی که میزان تصادفات آن بیشتر باشد به عنوان نقاط پرحادثه ثبت و در برنامه اصلاح قرار می‌گیرد .

|

ظرفیت‌های بسیار خوبی در موضوع مشارکت بخش‌های خصوصی و مردمی خصوصاً مشارکت خیرین در حوزه ساخت راه‌ها در استان وجود دارد که خوشبختانه به درستی از این ظرفیت در راستای وظایف سازمانی استفاده شده است .

|

گشت های راهداری برای جلوگیری از تعدی به حریم راه ها بطور مستمر در سطح راه ها فعالند و سامانه ۱۴۱ نیز در اختیار کاربران جاده ای قرار دارد تا در صورت مشاهده هرگونه خلف حریم راه ها و مشکلات جاده ای ؛ اطلاع رسانی شود و رسیدگی های استانی و کشوری موضوعات مربوطه صورت گیرد .

|

استان گلستان ، اولین استان کشور است که توانسته با پایش استراتژی های دو بخش حمل و نقل و راهداری ، سند جامع و توسعه حمل و نقل را تنظیم و تدوین کند . برای ارتقا جایگاه برنامه ریزی استان در بخش حمل و نقل حدود ۴۰ جلسه تخصصی با همراهی بخش های خصوصی و سازمان های مرتبط در این زمینه برگزار ...

|

ترانزیت کالاهای غیرنفتی در سال گذشته بالغ بر ۹ میلیون و ۴۰۰ هزارتن بوده است که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۸ درصد رشد داشته است .

|