تصویب شیوه نامه کارگروه اشاعه فرهنگ دریایی و بندری

تولید محتوا و اجرای برنامه های توسعه فرهنگ دریایی در راستای سند چشم انداز سازمان بنادر و دریانوردی و در اولویت کار خواهد بود .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، در دومین نشست هماهنگی مدیریت اشاعه فرهنگ دریایی و بندری ، شیوه نامه کارگروه اشاعه فرهنگ دریایی و بندری با حضور مدیرعامل و اعضای هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی به تصویب نهایی رسید . در این نشست ، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تأکید بر یکپارچگی و ساماندهی اقدمات صورت گرفته در حوزه اشاعه فرهنگ دریایی در سازمان بنادر گفت : برای غنا بخشیدن به اقدامات و فعالیت های مرتبط با توسعه فرهنگ دریایی ، ضرورت دارد همه معاونت ها در در حوزه تهیه محتوای فرهنگی مشارکت داشته باشند و محورهای مد نظر خود برای اشاعه فرهنگ دریایی را از منظر تخصصی ارائه دهند . محمد راستاد افزود : این سند پشتوانه ای برای برنامه ریزی ، تولید محتوا و اجرای برنامه های توسعه فرهنگ دریایی است و همه معاونت ها و ادارات کل موظف به همکاری در چارچوب این سند خواهند بود و مدیریت ارتباطات و بین الملل نیز مکلف است با بهره گیری از ابزارهای مناسب رسانه ای و قالب‌های جذاب، آن را به افکار عمومی ارائه دهد . تولید محتوا و اجرای برنامه های توسعه فرهنگ دریایی در راستای سند چشم انداز سازمان بنادر و دریانوردی و در اولویت کار خواهد بود . گفتنی است ، با تصویب شیوه نامه کارگروه اشاعه فرهنگ دریایی و بندری، سیاستگذاری، برنامه ریزی، بررسی و تصویب طرح های پیشنهادی مرتبط با گسترش فرهنگ دریایی و بندری و گردشگری دریایی و ساحلی در جامعه و پیشنهاد اهداف و برنامه های سالانه به منظور توسعه و ارتقاء فرهنگ دریایی، بندری و گردشگری دریایی جهت طرح در هیات عامل مهمترین وظیفه این کارگروه تعیین شد . بر اساس این شیوه نامه؛ مقرر شد کارگروه ویژه اشاعه فرهنگ دریایی به صورت فصلی و به ریاست مدیرعامل ، اعضای هیأت عامل ، مدیرکل حوزه مدیرعامل ، بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندی ، مسئول دبیرخانه ارگان های دریایی و دبیری مدیریت ارتباطات و بین الملل تشکیل شود . دبیرخانه موظف است تمامی طرح ها و پیشنهاد های واحدهای تابعه سازمان در زمینه اشاعه فرهنگ دریایی ، بندری  وگردشگری را جمع آوری و پس از کار کارشناسی در جلسات کارگروه بررسی و ارائه نماید . نظارت و پیگیری طرح هایی که مورد تصویب قرار گرفته است ، از طریق دبیرخانه کارگروه جهت اجرا ، پیگیری خواهد شد .




مطالب مرتبط

بندر شهید رجایی بزرگترین به عنوان بزرگترین بندر تجاری و پیشرفته‌ترین بندر کانتینری ایران در ۲۳ کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است .

|

"سامانه یکپارچه عملیات بندری" به عنوان یکی از طرح‌های کلیدی سازمان بنادر و دریانوردی با مدیریت معاونت امور بندری و اقتصادی و نظارت دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی از آبان ماه ۱۴۰۲ در دست تحلیل ، طراحی و تولید می‌باشد .

|

فرآیند تحویل و تحول پایانه مواد معدنی در نشست مشترک مدیران شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی و اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان مورد بررسی و چارچوب آن تعیین شد .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار تفاهم‌نامه همکاری ...

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، طی فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ ، معادل ۲ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۲۶۴ تن کالاهای اساسی در بنادر کشور تخلیه شد که حاکی از رشد ۶۱ درصدی ...

|