دعوت از سرمایه گذاران خارج از کشور برای حضور در منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)

منطقه آزاد تجاری شهر فرودگاهی می تواند در جهت توالی توسعه لجستیک و تجارت به عنوان دو عامل موثر برای رونق اقتصادی در نظر گرفته شود .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به مزیت‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از سرمایه‌گذاران خارج از کشور دعوت کرد تا در این منطقه سرمایه‌گذاری کنند . محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در مراسم امضای تفاهم‌نامه بین دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و وزارت راه و شهرسازی با اشاره به این که امروز در دهه کرامت سنگ بنای یک اقدام موثر و کارساز در راستای رونق اقتصادی کشور آغاز کنیم ، گفت : منطقه آزاد شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) از این جهت حائز اهمیت است که در جوار پایتخت قرار دارد و می‌تواند تجلی تمام محورهایی باشد که تا امروز از آن به عنوان آرمان یاد کرده‌ایم . او افزود : منطقه آزاد تجاری شهر فرودگاهی می تواند در جهت توالی توسعه لجستیک و تجارت به عنوان دو عامل موثر برای رونق اقتصادی در نظر گرفته شود . اسلامی با بیان این که مصوبه منطقه آزاد شهر فرودگاهی چندین سال بود که تصویب شده بود ، افزود : از سال گذشته تاکنون اقدام‌هایی در این راستا صورت گرفت و امروز از همه هموطنان که در خارج از کشور و کشورهای همسایه سرمایه گذاری کرده‌اند دعوت می کنم تا به منظور سرمایه گذاری در حوزه لجستیک و تولیدات دانش بنیان در این منطقه سرمایه گذاری کنند تا شاهد یک مجموعه لجستیکی و تجاری یکپارچه در کشور باشیم .




مطالب مرتبط

این پروژه در کریدور شمال - جنوب نیز قرار دارد و اگر دقیق تصمیم گرفته شود و تسلیم جوسازی ها نشویم خواهیم دید که شاهراه اصلی شمال و جنوب ، شرق و غرب ، ثروت ملی را به اندازه فروش نفت افزایش خواهد داد و امنیت و آرامش را به همراه خواهد داشت .

|

اگر اختیاراتی از جانب وزیر راه و شهرسازی در این دوره به مسئولان فرودگاه امام خمینی(ره) داده نمی‌شد ، امروز شاهد آغاز عملیات اجرایی فاز دوم شهر فرودگاهی نبودیم .

|

این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد .

|

توافقات انجام شده در نشست‌های کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان طی یک سال گذشته ، منجر به افزایش دادوستد دو کشور شده ؛ به گونه‌ای که کشور پاکستان با سهم ۴.۲ درصدی از کل صادرات کشور ، جایگاه ششم مقاصد صادراتی ایران را به خود اختصاص داده و این در حالی است که در ...

|

تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید مورد توجه قرار گیرد . مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود ...

|