انتزاع بخش راه های فرعی و روستایی از راه و شهرسازی به راهداری استان اصفهان

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان از انتقال وظایف مربوط به حوزه راه های فرعی و روستایی به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان خبر داد . در جلسه‌ای که در محل سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد از تلاش ها و زحمات سعید خدابخشی رئیس اداره نظارت بر راه های فرعی و روستایی و جمعی از کارکنان تحت مسئولیت وی که به لحاظ انتزاع بخش راه‌های فرعی و روستایی از بدنه‌ی راه‌و‌شهرسازی به اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای منتقل می شوند قدردانی شد . بهزاد شاهسوندی معاون مهندسی‌ و‌ ساخت اداره‌کل راه‌و‌شهرسازی استان اصفهان اذعان داشت : این انتقال در راستای ابلاغ مصوبه شماره ۲۲۶۵۶۶ روز ۳۱ تیرماه سال ۱۳۹۸ شورای عالی اداری و دستورالعمل نحوه اقدام در مورد قراردادهای راه روستایی انجام شده است . و به موجب آن تمامی وظایف ، اختیارات ، نیروی انسانی ، ساختار تشکیلاتی و اعتبارات مرتبط به ساخت و توسعه راه‌های روستایی و فرعی از ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها و واحدهای شهرستانی آن منفک و به ادارات کل راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای و واحدهای شهرستانی سازمان مذکور منتقل می شود . وی افزود : به این ترتیب موضوع احداث راه‌های آزادراهی ، بزرگراهی و اصلی در سطح وزارتخانه و یا اداره‌کل راه‌و‌شهرسازی صورت گرفته و امور مربوط به نگهداری کلیه محورهای استان و همچنین احداث و نگهداری راه‌های روستایی در اداره‌کل راهداری‌و‌حمل‌و‌نقل جاده ای به انجام می رسد . درپایان ضمن قدردانی از زحمات سعید خدابخشی در مسولیت اداره نظارت بر راه های اصلی که همزمان بانظارت بر راه های روستایی صورت می گرفت . با ابلاغ حکم مدیرکل راه وشهرسازی استان اصفهان شهرام عباسی بعنوان سرپرست اداره نظارت برساخت راههااداره کل معرفی و منصوب شد .




مطالب مرتبط

تاکنون ۲۵۰ میلیارد ریال برای اجرا این پروژه هزینه شده است و برای اتمام پروژه به مبلغ ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان هریس از احداث ۳۵ کیلومتر راه روستایی و آسفالت ریزی آن در سال ۱۴۰۲ خبر داد ...

|

مبلغ پیمان پروژه «احداث باند دوم اصفهان - اردستان و کمربندی کمشچه» ۱۵۰ میلیارد ریال بوده و تاکنون ۱۵۴ میلیارد ریال برای اجرا هزینه شده‌ است همچنین برای اتمام پروژه به مبلغ یک‌هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است .

|

۸۵.۵ کیلومتر راه روستایی در سال ۱۴۰۲ آسفالت و ۱۵۸.۷ کیلومتر روکش آسفالت شدکه پیش بینی می شود در سال جدید نیز طول بیشتری از راه‌ها برای تردد آسفالت و آماده بهره‌برداری شود .

|

۹۵ هزار متر مکعب خاکریزی و ۵ هزار و ۳۰۰ متر مکعب خاکبرداری می بایست برای پروژه فوق اجرا شود که در حال حاضر ۶۳ هزار و ۸۰۰ متر مکعب خاکریزی و چهار هزار متر مکعب خاکبرداری اجرا شده است .

|