تمهیدات لازم به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در مجتمع های خدماتی – رفاهی بین راهی

ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سراسر کشور مکلف هستند در راستای رعایت موازین و اصول بهداشتی ، از نحوه ارائه خدمات در مجتمع های خدماتی رفاهی بین‌راهی توسط کمیته ویژه نظارت در سطح استان و شهرستان‌های تابعه بازدیدهای ویژه ای به عمل آورند .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، به منظور جلوگیری از شیوع و گسترش ویروس کرونا در سطح کشور ، با هماهنگی و همکاری تشکل‌های صنفی ذی ربط و سرمایه‌گذاران مجتمع‌های خدماتی - رفاهی ، تمهیدات پیشگیرانه اتخاذ شده است . فرامرز مداح عضو هیأت عامل و نماینده رییس سازمان در امور فناوری و سرمایه گذاری اطلاعات با بیان این مطلب اظهار داشت : اطلاع‌رسانی فوری و موثر از طریق ادارات کل تابعه به تشکل‌های صنفی ذی ربط و همچنین بخش مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی در حال بهره برداری ، مبنی بر ضرورت ضد عفونی نمودن سطوح تماس دست مسافران در فضاهای عمومی و مراکز رفاهی وتجاری وخدماتی مجتمع‌های خدماتی - رفاهی بین‌راهی با مواد ضد عفونی کننده استاندارد مورد تائید مراکز بهداشت در استان ها، یکی از تمهیدات اتخاذ شده است . وی افزود : تأکید به کارکنان مجتمع‌های خدماتی - رفاهی بین‌راهی به خصوص کارکنان زحمت‌کش بخش خدمات در سرویس های بهداشتی ، نمازخانه‌ها و رستوران ها مبنی بر رعایت بهداشت و اصول بهداشتی کامل ، یکی دیگر از این تمهیدات است . چنانچه در حین سفرها مسافرانی با علائم سرما خوردگی شدید مشاهده شوند ، لازم است نسبت به توجیه رعایت رفتارهای بهداشتی و ایمنی از جمله استفاده از ماسک و عندالزوم استقرار مسافر در محل مناسبی از مجتمع خدماتی - رفاهی بین‌راهی که کمترین مواجهه با سایر مسافران را داشته باشد ، اقدام و سپس هماهنگی های لازم با واحدهای اورژانس صورت پذیرد .   عضو هیأت عامل این سازمان بیان کرد : ایجاد هماهنگی لازم با شبکه بهداشت استان یا شهرستان و ضرورت وجود نماینده مرکز بهداشت در بازدیدها از مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی برابر دستورالعمل کمیته ویژه نظارت در راستای  نظارت و تاکید بر رعایت موازین بهداشتی در عناصر و کاربری های مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی وافزایش تعداد بازدیدها ، از جمله تمهیدات لازم الاجرا است . وی در ادامه تأکید کرد : ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سراسر کشور مکلف هستند در راستای رعایت موازین و اصول بهداشتی ، از نحوه ارائه خدمات در مجتمع های خدماتی رفاهی بین‌راهی توسط کمیته ویژه نظارت در سطح استان و شهرستان‌های تابعه بازدیدهای ویژه ای به عمل آورند .




مطالب مرتبط

استان گلستان ، اولین استان کشور است که توانسته با پایش استراتژی های دو بخش حمل و نقل و راهداری ، سند جامع و توسعه حمل و نقل را تنظیم و تدوین کند . برای ارتقا جایگاه برنامه ریزی استان در بخش حمل و نقل حدود ۴۰ جلسه تخصصی با همراهی بخش های خصوصی و سازمان های مرتبط در این زمینه برگزار ...

|

ترانزیت کالاهای غیرنفتی در سال گذشته بالغ بر ۹ میلیون و ۴۰۰ هزارتن بوده است که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۸ درصد رشد داشته است .

|

در این عملیات ها ، بیش از ۱۶۰۰ کیلومتر از مسیرهای آسیب‌دیده در استان ، لایروبی و بازگشایی و همچنین ، راهداران نسبت به تعمیر و بازسازی موقت پل‌ها و ابنیه فنی آسیب‌دیده اقدام کردند .

|

بازسازی و نصب تابلو علائم هشدار دهنده جاده‌ای به تعداد ۳۴۶ مورد بازسازی و نصب بیش از ۸۰۰ متر گاردریل و تامین ۶ کیلومتر روشنایی محور نقده محمدیار با همکاری اداره برق این شهرستان از جمله فعالیت های مهم این اداره کل در سال گذشته است .

|

عمده کالای حمل شده شامل سنگ آهن ، گندله ، آهن اسفنجی ، کنستانتره سنگ آهن ، سیمان و مواد نفتی بوده که بوسیله ۲۳۰۰۰ دستگاه انواع وسایل نقلیه سنگین و نیمه سنگین اعم از کامیون ، کامیونت و تریلر ، تحت پوشش ۲۳۰ شرکت و موسسه حمل و نقل کالا حمل شده است .

|