ساماندهی کارگاه های شناورسازی فاقد مجوز در سیستان و بلوچستان

اخذ مجوز فعالیت کارگاه های شناورسازی با ارائه درخواست کتبی و سیر مراحل قانونی است .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت : ساماندهی کارگاه های شناورسازی سیستان و بلوچستان جهت رونق تولید ملی در دستور کار قرار گرفته است . سید حسن ابراهیمی در بازدید از شناورسازی های سیستان و بلوچستان ، اظهار داشت : در حال حاضر ۸ کارگاه شناورسازی فاقد مجوز در استان وجود دارد که جهت ساماندهی و رونق تولید این شناورسازی ها برنامه هایی با همکاری دستگاه های اجرایی متولی در دست اقدام است . معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به وجود ۷ کارگاه شناورسازی مجاز افزود : کل شناورسازی های استان ظرفیت تولید یا تعمیر ۵۰۰ شناور در سال را دارد که رفع محدودیت تولید و احیای این کارگاه ها می تواند تاثیر مستقیمی در معیشت و اشتغال زایی مردم منطقه داشته باشد . ابراهیمی اضافه کرد : اخذ مجوز فعالیت کارگاه های شناورسازی با ارائه درخواست کتبی و سیر مراحل قانونی است .  




مطالب مرتبط

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان گفت : میزان تخلیه کالاهای اساسی در مجتمع بندری انزلی در سال ...

|

در طرح گردشگری دریایی بنادر این استان ۹ موتورلنج سنتی در بنادر بوشهر ، بوالخیر ، عامری و رستمی و ۶ شناور فلزی در بنادر بوشهر و گناوه فعالیت داشتند .

|

مؤثرتر عمل کردن مدیریت HSE در فرآیندهای عملیاتی بنادر و تقویت نظارت ، پایش و ارزیابی‌های موردنظر ، همچنین ارتقاء ایمنی بنادر از طریق افزایش ایمنی در شرکت‌های خصوصی فعال در بنادر دو هدف محوری تعریف شده است .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ پنجاه و هفتمین نشست کارگروه تخصصی ساماندهی سواحل ، بنادر و جزایر کشور ، با حضور معاون وزیرراه شهرسازی و مدیرعامل سازمان ...

|

در سال گذشته اخذ مجوز انعقاد قرارداد به ارزش ۷۰ هزار و ۴۰۴ میلیارد ریال و انعقاد تفاهم‌نامه‌های سرمایه‌گذاری با شرکت‌های بخش خصوصی به ارزش ۳۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در بندر امام خمینی(ره) انجام شد .

|