پروژه جدید کشورهای اروپایی برای توسعه سیستم های ناوبری هوشمند کشتی ها

این پروژه که با هدایت موسسات تحقیقاتی RISE سوئد انجام می شود ، به دنبال خلق یک سیستم ناوبری است که موقعیت سایر کشتی ها را از طریق یادگیری ماشینی پیش بینی می کند . این امر می تواند خطر تصادف کشتی را کاهش دهد و ناوبری کارآمدتری را شناورها به همراه داشته باشد .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، یک کنسرسیوم متشکل از کشورهای سوئد ، نروژ و آلمان برای توسعه سیستم های ناوبری که انتظار می رود ایمنی و کارایی حمل و نقل دریایی را افزایش دهد ، ایجاد شده است . این پروژه ۲۶ ماهه که قرار است در ماه دسامبر امسال آغاز شود ، بودجه خود را اخیراً از طریق آژانس GNSS اروپا (GSA) تامین کرده است . هدف این پروژه ایجاد یک راه حل در مورد موقعیت یابی برای برنامه های ناوبری هوشمند کشتی ها است . این پروژه که با هدایت موسسات تحقیقاتی RISE سوئد انجام می شود ، به دنبال خلق یک سیستم ناوبری است که موقعیت سایر کشتی ها را از طریق یادگیری ماشینی پیش بینی می کند . این امر می تواند خطر تصادف کشتی را کاهش دهد و ناوبری کارآمدتری را شناورها به همراه داشته باشد . جان رون نیلسن ، مدیر تحقیقات و توسعه تجارت در موسسه RISE ، اظهار داشت : بسیار خرسندیم که توانسته ایم زنجیره ارزش حمل و نقل دریایی را در این پروژه که از یادگیری ماشینی استفاده می کند، ارتقا دهیم . یکی از اصلی ترین دلایل برخورد کشتی ها امروزه عدم آگاهی از موقعیت و مسیر حرکتی کشتی های دیگر است . با امکان پیش بینی موقعیت و مسیر حرکت کشتی های مجاور با دقت بسیار بالا توسط EGNSS و یادگیری ماشینی و تبادل این اطلاعات پیش بینی های پویا با کشتی های مجاور به کمک سیستم VDES ، می توان تصمیمات ایمن تری درمورد مسیر حرکت کشتی ها گرفت . علاوه بر کاهش خطر تصادف ، امکان مانور و حرکت موثر تر با مصرف انرژی کمتر برای کشتی ها فراهم می شود  که به کاهش اثرات زیست محیطی حمل و نقل کمک می کند . علاوه بر موسسات تحقیقاتی RISE ، شرکت تلکو از نروژ ، ساب از سوئد ، شرکت ANAVS آلمان و موسسه نقشه برداری سوئد در این پروژه همکاری می کنند .




مطالب مرتبط

بندر شهید رجایی بزرگترین به عنوان بزرگترین بندر تجاری و پیشرفته‌ترین بندر کانتینری ایران در ۲۳ کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان هرمزگان واقع شده است .

|

"سامانه یکپارچه عملیات بندری" به عنوان یکی از طرح‌های کلیدی سازمان بنادر و دریانوردی با مدیریت معاونت امور بندری و اقتصادی و نظارت دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان بنادر و دریانوردی از آبان ماه ۱۴۰۲ در دست تحلیل ، طراحی و تولید می‌باشد .

|

فرآیند تحویل و تحول پایانه مواد معدنی در نشست مشترک مدیران شرکت پایانه‌ها و مخازن پتروشیمی و اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان مورد بررسی و چارچوب آن تعیین شد .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار تفاهم‌نامه همکاری ...

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، طی فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ ، معادل ۲ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۲۶۴ تن کالاهای اساسی در بنادر کشور تخلیه شد که حاکی از رشد ۶۱ درصدی ...

|