فعالیت ۹ مرکز اسقاط خودرو فرسوده در استان مازندران

از عوامل تاثیر گذار بر طرح جایگزینی خودروها ، اعمال قانون منع تردد وسایل نقلیه فرسوده است که بایستی در کنار اعطای تسهیلات کافی ، کاهش زمان فرایند جایگزینی خودرو تخفیفات لازم از سوی شرکت های خودروساز به متقاضیان ، لحاظ شود .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مازندران در جلسه کارگروه ماده ۱۷ (اسقاط خودروهای فرسوده) استان از فعالیت ۹ مرکز اسقاط خودرو فرسوده در این استان خبر داد . معاون حمل و نقل این اداره کل در این جلسه عنوان نمود : جلسه مذکور به منظور هم اندیشی و بررسی مشکلات و موانع موجود در مراکز اسقاط استان و در راستای ابلاغ اجرای قانون توسعه حمل ونقل عمومی ومدیریت مصرف سوخت و ساماندهی مراکز اسقاط و از رده خارج کردن خودروهای فرسوده از سوی ستاد حمل ونقل سوخت کشور(مصوبه سال ۱۳۸۷) هیات وزیران تشکیل شد . علی نصیری ادامه داد : کارگروه ماده ۱۷ آیین نامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در استان به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و دبیری اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای تشکیل می‌شود که در این کارگروه اداره کل محیط زیست ، سازمان صنعت معدن و تجارت ، فرماندهی پلیس راهور، به عنوان اعضای اصلی کارگروهند . نصیری در ادامه اظهار داشت : موضوع از رده خارج کردن خودروهای فرسوده تاثیر بسزایی درکاهش آلودگی هوا و ایمنی در سطح جاده‌ها دارد واین موضوع  با جدیت در دستور کار است . افزایش مراکز اسقاط خودرو ، کاهش سود تسهیلات اعطایی و کوتاه کردن زمان فرایند جایگزینی خودرو تاثیر زیادی در از رده خارج کردن خودروهای فرسوده خواهد داشت . معاون حمل و نقل راهداری وحمل ونقل جاده ای مازندران بیان داشت : یکی دیگر از عوامل تاثیر گذار بر طرح جایگزینی خودروها ، اعمال قانون منع تردد وسایل نقلیه فرسوده است که بایستی در کنار اعطای تسهیلات کافی ، کاهش زمان فرایند جایگزینی خودرو تخفیفات لازم از سوی شرکت های خودروساز به متقاضیان ، لحاظ شود . نصیری در ادامه به هدف ایجاد مراکز اسقاط خودروهای فرسوده اشاره و عنوان کرد : مراکز اسقاط و از رده خارج کردن خودروهای فرسوده با هدف کاهش آلودگی هوا ، کاهش مصرف سوخت ، کاهش آلودگی صوتی و افزایش ایمنی تردد ناوگان حمل و نقل و بهبود مبلمان شهری ایجاد شده اند و در حال حاضر این مراکز  در شهرهای بهشهر - ساری - قائمشهر - بابل (۲ مرکز) - بابلسر - آمل - محمود آباد و نوشهر  فعال هستند . معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تصریح کرد : در این جلسه در خصوص وضعیت مراکز ، صدور پروانه ، تمدید پروانه ، سایر امورات مربوط به مراکز اسقاط برنامه ریزی صورت می گیرد . گفتنی است : در جلسه مذکور معاون ستاد مدیریت سوخت کشور و نمایندگان مجموعه‌هایی همچون معاونت عمرانی استانداری مازندران ، محیط زیست ، پلیس راهور ، صنعت معدن و تجارت و مراکز اسقاط خودرو حضور داشتند .




مطالب مرتبط

ممکن است در برخی از نقاط آزادراه که عملیات عمرانی اجرا می‌شود شاهد ترافیک مقطعی باشیم ، ضمن پوزش از هموطنان عزیز به منظور ترافیک ایجاد شده در خواست می‌شود ، ضمن صبوری همکاری لازم را با عوامل راهداری و پلیس راه داشته باشند .

|

اجرای برنامه‌های ایمن سازی مدارس در حاشیه راه‌ها فرصت مناسبی برای بسترسازی زیرساخت‌های اصولی در جامعه است که در آینده تأثیرات خود را در زمینه ایمنی کلی حمل‌ونقل جاده‌ای نشان خواهد داد .

|

عمده مقاصد سفر به ترتیب استان‌های خراسان رضوی ، سیستان و بلوچستان و تهران بوده است .

|

افرادی که نسبت به ساخت و ساز غیر مجاز در حریم راه‌ها اقدام کرده اند ، در مرحله اول اخطار دریافت می‌کنند و اگر به اخطار آزادسازی حریم‌ها توجه نکنند ، با دستور قضایی نسبت به تخریب ساخت و سازها و برگرداندن حریم راه‌ها به حالت اولیه اقدام می‌شود .

|

مدیریت و ساماندهی نیروی انسانی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان نقش موثری در کیفیت‌بخشی و ارتقاء بهره‌وری دارد .

|