رشد ۳۷ درصدی تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در بندر چابهار

تردد کشتی های لاینر بصورت منظم بین بنادر کشور هندوستان و چابهار و همچنین ترانزیت این کالاها به کشور افغانستان موجب رونق محور شرق کشور و استان سیستان و بلوچستان شده است .

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت : در ۴ ماهه نخست سال ۹۸ ، آمار کل تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در بندر چابهار در مجموع ۳۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است . بهروز آقایی با اشاره به عمق ۱۶ و نیم متری اسکله های بندر شهید بهشتی چابهار و بهره گیری از تجهیزات مدرن تخلیه و بارگیری اظهار کرد : این بندر قابلیت پذیرش کشتی‌های سایز بزرگ و انواع کالا را دارا است . تردد کشتی های لاینر بصورت منظم بین بنادر کشور هندوستان و چابهار و همچنین ترانزیت این کالاها به کشور افغانستان موجب رونق محور شرق کشور و استان سیستان و بلوچستان شده است . مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در ۴ ماهه نخست امسال آمار کل تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در مجموع ۳۷ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بوده است اظهار کرد : طی این مدت بندر چابهار روند رو به رشدی را نسبت به دوره قبل سپری کرده است . آقایی با اشاره به رشد ۲ برابری صادرات غیرنفتی از بندر چابهار در ۴ ماهه نخست سال جاری ، گفت : خوشبختانه در صادرات کالاهای غیرنفتی تا پایان تیرماه ۹۸ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی بوده ایم . همچنین بندر چابهار در عملیات تخلیه و بارگیری به صورت کاپوتاژ نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته از ۱۰۰ درصد افزایش بهره مند شده است . مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان در خصوص تخلیه و بارگیری مواد نفتی عنوان کرد: در عملیات تخلیه مواد نفتی که به صورت کاپوتاژ صورت می گیرد نیز رشد بیش از ۱۰۱ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد بوده ایم .




مطالب مرتبط

انبارداری و نگهداری کالا در بنادر بخش حساسی از خدمات لجستیک بندری محسوب می شود، لذا ضرورت دارد بر اساس برنامه زمانبندی پروژه و با کمترین تاخیر انجام شود تا بتوان در کنار سایر پروژه‌ها در قالب زنجیره لجستیک بندر چابهار مورد بهره گیری قرار گیرد .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت : در سال گذشته ، حدود یک میلیون تن کالای معدنی و ساختمانی از مبدأ بندر چابهار ...

|

بندر چابهار در حوزه‌های صادرات ، ترانزیت ، ترانشیپ و کاپوتاژ رشد قابل توجهی را تجربه کرد به طوریکه صادرات کالا در سال ۱۴۰۲ با افزایش ۲.۵ برابری و به میزان یک میلیون و ۱۱ هزار و ۹۳۰ تن انجام پذیرفت .

|

زیرساخت های بندری ، افزایش نرم عملیاتی و بهره وری عملیات تخلیه و بارگیری کالا ، بهره وری پایانه های بندری ، افزایش تعاملات و استفاده از ظرفیت سایر بنادر برای رفت و آمد کشتی ها و ظرفیت عملیات یدک کشی مناسب از جمله دلایل افزایش تعداد کشتی های ورودی به بندر چابهار محسوب می شود .

|

قرارداد ۵۶ میلیون دلاری مربوط به پروژه احداث کریدور لجستیکی (مسیر دسترسی کامیون ها به بندر) به طول ۲.۶ کیلومتر با عرض ۱۱۰ متر و ۱۲ باند به همراه پروژه احداث فاز اول سیلو ۱۰۰ هزار تنی در این فاز است که پروژه اول در دهه مبارک فجر و پروژه دوم در خردادماه سال آینده به بهره‌برداری ...

|