رونمایی از لکوموتیو باری و سوزن ریلی ساخت داخل در نمایشگاه حمل و نقل ریلی

در مباحث مختلف صنعت ریلی با بهره گیری از دانش جوانان به پیشرفت و موفقیت های روز افزونی دست یافته است که می تواند ما را به خودکفایی در این حوزه رهنمون کند .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، با حضور وزیر راه و شهرسازی از لکوموتیو باری و سوزن ریلی ساخت داخل رونمایی شد . با حضور وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران از یک دستگاه لکوموتیو باری ساخت شرکت مپنا و سوزن ریلی ساخت شرکت ایرید ساخت داخل رونمایی شد . وزیر راه و شهرسازی در حاشیه هفتمین نمایشگاه بین المللی حمل و نقل ریلی در مراسم رونمایی از این دو دستاورد داخلی گفت : ما باور داریم که می توانیم نیاز های خود را تامین کنیم . ایران دارای ظرفیت های بی انتهایی است که با بهره گیری از ان ها در مسیر پیشرفت صنایع کشور هیچ مانعی نمیتواند چرخ حرکت صنایع داخلی را متوقف کند . امروز با رونمایی از لکوموتیو داخلی شاهد پیشرفت های خوبی در صنعت ریلی کشور هستیم که علاوه بر اینکه این محصول توانایی رقابت با نمونه مشابه خارجی دارد می تواند هزینه های تامین آن را برای ما  به یک ششم کاهش دهد . اسلامی با اشاره به اینکه مجموعه متخصصان ساخت لکوموتیو شرکت مپنا نیروهای جوان و دارای آتیه کشورمان هستند افزود : در مباحث مختلف صنعت ریلی با بهره گیری از دانش جوانان به پیشرفت و موفقیت های روز افزونی دست یافته است که می تواند ما را به خودکفایی در این حوزه رهنمون کند . امسال با حمایت های گسترده ای که از صنعت ریلی کشور به عمل امده سال پیش رو به طور قطع سال رونق تولید در صنعت ریلی کشور خواهد بود . وی در پایان به اهتمام ویژه دولت برای آماده سازی زیرساخت ها حمل ونقل ریلی تاکید کرد و گفت : دولت برای اتصال خطوط ریلی به تمام استانها اهتمام ویژه ای دارد و این موضوع از اولویت های دولت است . وزیر راه و شهرسازی همچنین در این نمایشگاه از سوزن های تولید داخلی را رونمایی کرد که صد در صد این سوزن ها توسط متخصصین ایرانی تولید شده است . شرکت گسترش صنایع ایران تولید کننده این سوزن ها می توانند سالیانه ۵۰۰ دستگاه از این سوزن ها را تولید کند . به طور متوسط سالیانه خطوط ریلی به ۵۰۰ دستگاه سوزن نیاز دارد و این شرکت می توانند سوزن مورد نیاز شبکه ریلی کشور تولید کند و در طرح توسعه تولید یک هزار سوزن در دستور کار این شرکت ایرانی قرار گرفته است .




مطالب مرتبط

در این مرحله مجموع ناوگان جدید توسعه یافته ۶۸۵ دستگاه ناوگان است که این تعداد شامل ۶۴۵ واگن باری نو ، ۱۰ دستگاه لکوموتیو نو ، ۵ دستگاه لکوموتیو بازسازی شده ، ۲ واگن مسافری نو و ۲۳ واگن مسافری بازسازی شده است .

|

توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار ، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد . برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران - لاهور یا مشهد - لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود .

|

مقرر شد کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان که از سوی سفیر محترم معرفی شده است نسبت به انجام اصلاحات مورد نیاز و بهره‌برداری محور مذکور با نظارت عالیه وزارت راه و شهرسازی (راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران) مبادرت ورزد که در این راستا طی یک سال گذشته با مساعدت راه آهن ج.ا.ا.، ۱۶ قطار ...

|

راه آهن جمهوری اسلامی ایران ظرف سال‌های اخیر از هرگونه سرمایه گذاری در بخش توسعه ناوگان از جمله لکوموتیو استقبال کرده است ، به طوری که ظرف ۲ سال اخیر تعداد ۴۴ دستگاه لکوموتیو نو توسط شرکت‌های سرمایه‌گذار بخش خصوصی به چرخه حمل بار راه آهن افزوده شده است که نسبت به مدت مشابه ...

|

پیگیری توسعه ناوگان ، کنترل سرعت و رفتارهای شبکه حمل‌ونقل عمومی کشور با استفاده از سامانه‌های هوشمند مثل سامانه سپهتن که باید در آینده توسعه بیشتری یابد ، به صورت توامان می‌تواند به سفر ایمن در جاده‌ها منجر شود .

|