کسب جایگاه دوم در تفاهم نامه منطقه ای اقیانوس هند توسط ایران

این تفاهم نامه به دنبال ایجاد مکانیزم هماهنگ بازرسی ها و کنترل های بندری در محدوده جغرافیایی اقیانوی هند است .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر از «کسب جایگاه دوم ایران در تفاهم نامه منطقه ای اقیانوس هند» ، در پی بازرسی از ۵۷۷ فروند کشتی با پرچم خارجی در سال ۲۰۱۸ میلادی خبر داد . نادر پسنده ؛ مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر با اشاره به آخرین گزارش سالانه دبیرخانه تفاهم نامه هند گفت : جمهوری اسلامی ایران بر اساس شاخص‌های مهم «بازرسی و کنترل گسترده کشتی های خارجی در سال گذشته میلادی» ، «تهیه دستورالعمل های بازرسی بر اساس الزامات کنوانسیون های بین المللی» و «اعزام مدرسان ایرانی به سه دوره آموزشی تخصصی بین المللی» ، با پشت سر گذاشتن کشورهایی همچون فرانسه ، هند ، آفریقای جنوبی ، در رتبه دوم تفاهم نامه  منطقه ای اقیانوس هند قرار گرفت . کشور استرالیا در رتبه اول این تفاهم قرار دارد . مدیرکل امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی تصریح کرد : تفاهم نامه منطقه ای اقیانوس هند (IOMOU) ، با هدف ارتقای ایمنی دریانوردی و حفظ محیط زیست دریایی ، در سال ۱۹۹۸ میلادی با عضویت ۱۵ کشور شروع به کار کرد . این تفاهم نامه به دنبال ایجاد مکانیزم هماهنگ بازرسی ها و کنترل های بندری در محدوده جغرافیایی اقیانوی هند است .




مطالب مرتبط

در این رویکرد آموزشی از دانش آموزان خواسته شد در پاکیزه نگه داشتن محیط زیست دریا و ساحل ، با سازمان بنادر و دریانوردی مشارکت فعال داشته باشند .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان گفت : میزان تخلیه کالاهای اساسی در مجتمع بندری انزلی در سال ...

|

در طرح گردشگری دریایی بنادر این استان ۹ موتورلنج سنتی در بنادر بوشهر ، بوالخیر ، عامری و رستمی و ۶ شناور فلزی در بنادر بوشهر و گناوه فعالیت داشتند .

|

مؤثرتر عمل کردن مدیریت HSE در فرآیندهای عملیاتی بنادر و تقویت نظارت ، پایش و ارزیابی‌های موردنظر ، همچنین ارتقاء ایمنی بنادر از طریق افزایش ایمنی در شرکت‌های خصوصی فعال در بنادر دو هدف محوری تعریف شده است .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ پنجاه و هفتمین نشست کارگروه تخصصی ساماندهی سواحل ، بنادر و جزایر کشور ، با حضور معاون وزیرراه شهرسازی و مدیرعامل سازمان ...

|