معرفی بندر چابهار به عنوان نقطه اتصال کشورهای محصور در خشکی به آب های آزاد

تقویت ارتباط حمل و نقلی بین بنادر خشک کشور های محصور در خشکی به بنادر ساحلی و ایجاد شبکه حمل و نقل چندوجهی از بنادر خزر مورد تاکید نمایندگان دریایی اکو قرار گرفت .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، پنجمین نشست روسای مراجع دریایی کشور های عضو اکو که از صبح امروز به میزبانی ایران در دفتر سازمان همکاری های اقتصادی اکو در تهران آغاز به کار کرده بود ، با امضای صورت جلسه ای در ۱۱ بند پایان یافت . در گزارش نهایی که به امضای روسای مراجع دریایی عضو اکو رسید ، مقرر شد کشورهای محصور در خشکی عضو اکو از پتانسیل موجود در بنادر کشورهای متصل به آب های آزاد حداکثر بهره را ببرند . همچنین " در راستای تسهیل و تقویت ترانزیت کالا در مسیرها و کریدورهای منطقه" ، اعضای دریایی اکو ، ضمن اشاره به اهمیت بهره برداری از امکانات و تسهیلات موجود در بنادر کشورهای ایران ، ترکیه و پاکستان - به عنوان کشورهای متصل به آب های آزاد بر لزوم تلاش همه جانبه بر تسهیل حمل کالا از بنادر کشور های مذکور تاکید کردند . بر اساس این گزارش ، همچنین بندر چابهار به عنوان یکی از بهترین نقاط استراتژیک ، برخوردار از ظرفیت هاب منطقه ای و نقطه اتصال کشورهای محصور در خشکی به آب های آزاد ، توسط هیات ایرانی معرفی شد . علاوه بر این ، تقویت ارتباط حمل و نقلی بین بنادر خشک کشور های محصور در خشکی به بنادر ساحلی و ایجاد شبکه حمل و نقل چندوجهی از بنادر خزر مورد تاکید نمایندگان دریایی اکو قرار گرفت . همچنین مقرر شد ششمین اجلاس روسای مراجع دریایی کشورهای عضو اکو ، به میزبانی کشور ترکمنستان برگزار شود که زمان دقیق آن از طریق مجاری دیپلماتیک متعاقبا اعلام خواهد شد . پنجمین اجلاس سازمان های مرجع دریایی کشورهای عضو اکو ۵ دستور کار داشت که عبارت اند از : ۱- آمادگی تجهیزات و امکانات حمل و نقل دریایی برای کشورهای محصور در خشکی عضو سازمان همکاری های اقتصادی از بنادر و خدمات لجستیکی کشورهای دارای دسترسی به دریا ۲- بررسی راهکارهای ارائه شده در مورد اتصال بنادر دریایی موجود در منطقه اکو به مسیرهای ترانزیتی کشورهای محصور در خشکی عضو سازمان همکاری های اقتصادی ۳- تاسیس یک شبکه منسجم از بنادر موجود در دریای خزر بین کشورهای عضو سازمان و همچنین تاسیس یک شبکه منسجم از بنادر موجود در جنوب منطقه اکو در خلیج فارس و دریای عمان ۴- ایجاد خطوط کشتیرانی کروز و مسافربری در دریای خزر ۵- همکاری بیشتر بین کشورهای عضو اکو و سازمان های مرتبط جهانی نظیر سازمان جهانی دریانوردی (IMO)




مطالب مرتبط

کیفیت بحث‌ها و‌ نتایج این مذاکرات ، بیانگر اجماع اکثریت اعضا و عظم جدی کشورها در مقابله با گرمایش زمین از طریق کاهش آلودگی‌های دریایی به ویژه گازهای گلخانه‌ای و مصرف سوخت‌های بدون کربن و پاک بود .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، سومین محموله مرکبات مازندران ۱۳ دی ماه ۱۴۰۲ به میزان TEU ۱۶ کانتینر به کشور روسیه از طریق بندر امیرآباد صادر شد .

|

در بند یک سیاست‌های کلی ابلاغی توسعه دریامحور ، به سیاست‌گذاری یکپارچه اشاره شده است ، مدیریت چابک ، یکپارچه‌سازی و واکنش سریع در این موضوع ‌مهم است که در بند یک سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به این موضوع اشاره دارد .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در پیامی به سی‌وسومین اجلاس مجمع سازمان بین‌المللی ...

|

افزایش مهارت قایقران‌ها در سطح نجات غریق در صورت توفیق در عقد تفاهم نامه با فدراسیون نجات غریق و غواصی و تسهیل و سرعت بخشیدن به رسیدگی در مورد تقاضاهای مطروحه در کمیته وجوه اداره شده در بخش مسافری از جمله برنامه‌های تعریف شده است .

|