بهره گیری از اینترنت اشیاء در تسریع روند عملیات جاری در بنادر از سیاست های سازمان بنادر و دریانوردی

با در نظر داشتن واردات حجم وسیع کالاهای اساسی در مجتمع بندری امام خمینی(ره) لزوم مدیریت و کنترل صحیح حمل و نقل درون محوطه ای (انتقال کالا از اسکله به اماکن نگهداری کالا و بالعکس) ضروری است .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) گفت : فرآیند حمل و نقل درون محوطه ای کالاهای اساسی با هدف افزایش بهره وری، سطح کارایی و اثربخشی جابجایی این نوع کالا در مجتمع بندری امام خمینی(ره) هوشمندسازی شد . عادل دریس با اشاره به سیاست گذاری سازمان بنادر مبنی بر هوشمندسازی بنادر و بهره گیری از اینترنت اشیاء در تسریع روند عملیات جاری در بنادر ، افزود : با بهره گیری از فناورهای نوین اطلاعات (IT) ، فرآیند حمل و نقل درون محوطه ای کالاهای اساسی به صورت هوشمند تحت مدیریت قرار گرفت . امروزه کالاهای اساسی در سراسر دنیا در تناژهای بسیار زیاد جابجا می شوند و جابجایی حجم عظیم این کالاها مشکلات خاصی را بر بنادر تحمیل می کند که عموم این مشکلات به عملیات کار با کالا مربوط است . وی بیان داشت : مجتمع بندری امام خمینی(ره) به عنوان بندر هاب غلات کشور بیشترین حجم صادرات و واردات کالاهای اساسی در آن انجام می‌پذیرد . دریس با بیان اینکه بندر امام خمینی (ره) ، تنها بندر پیشگام نسل سوم کشور است که قابلیت ارائه طیف وسیعی از خدمات لجستیکی را به مشتریان خود دارد ، اذعان داشت : با در نظر داشتن واردات حجم وسیع کالاهای اساسی در مجتمع بندری امام خمینی(ره) لزوم مدیریت و کنترل صحیح حمل و نقل درون محوطه ای (انتقال کالا از اسکله به اماکن نگهداری کالا و بالعکس) ضروری است . مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) در خصوص مزایای هوشمندسازی حمل و نقل درون محوطه ای کالاهای اساسی بیان داشت : ارتقاء سطح امنیتی، سطح ایمنی ، مدت زمان و کاهش هزینه ، الکترونیکی کردن امور و بهره گیری از توان نیروی انسانی متخصص زمینه ساز جذب بیشتر ترافیک دریایی ، رضایتمندی مشتریان و وفادار کردن آنها در خصوص بهره گیری از خدمات عرضه شده در مجتمع بندری امام خمینی(ره) می شود . دریس با بیان پیشگامی مجتمع بندری امام خمینی(ره) در بهره گیری از فناوری های نوین اطلاعات در زمینه ارائه خدمات بندری ، تصریح کرد : تکمیل و بهره برداری از پروژه هوشمندسازی حمل و نقل دورن محوطه ای کالاهای اساسی در این مجتمع بندری با سرمایه گذاری بخش خصوصی و مدیریت و برنامه ریزی معاونت اموربندری و اقتصادی همزمان با دهه مبارک فجر سال جاری صورت پذیرفته و تکمیل و اجرایی شدن آن سبب بروز تحول چشمگیری در بهینه سازی عملیات تخلیه و بارگیری کالای اساسی و ارتقای سطح رضایتمندی صاحبان کالا شده است .




مطالب مرتبط

طی سال جاری انواع تجهیزات و ماشین‌آلات توسط بخش خصوصی در دو حوزه‌ی فعالیت‌های بندری ، تولیدی ، ارزش افزوده و عملیاتی به این بندر وارد شده است که از رشد ۱۸۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل برخوردار است .

|

بیش از ۷۰ درصد واردات کالاهای اساسی کشور از منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) انجام می‌شود ؛ همچنین ۹۰ درصد واردات برخی اقلام اساسی از طریق این بندر انجام می‌شود که در تامین امنیت غذایی کشور تاثیر مستقیمی دارد .

|

رکورد پیشین تخلیه و بارگیری همزمان به میزان ۵۶ هزار تن در سال ۱۴۰۱ بوده است .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، عملیات اجرای شبکه برق فشار متوسط و روشنایی جاده کمربندی بندر امام خمینی(ره) به آبادان با هدف کاهش تصادفات و رعایت الزامات و ...

|

بندر امیرآباد با برخورداری سهم ۵۷ درصدی کالا بین بنادر شمال ایران و با داشتن زیر ساخت های لازم و تجهیزات مدرن تخلیه و بارگیری ، بر مدار توسعه قرار دارد .

|