توسعه محور شرق از اولویت های اصلی وزارت راه و شهرسازی

توسعه محور شرق کشور به دلیل تاثیر گذاری بر رونق اقتصادی ایمن منطقه به ویژه استان سیستان و بلوچستان ، یکی از اولویت‌ها و اقدامات اساسی وزارت راه و شهرسازی و دولت محسوب می شوند .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی در بدو ورود به استان سیستان و بلوچستان از اولویت توسعه محور شرق نزد دولت و وزارت راه و شهرسازی خبر داد و گفت : ساخت و توسعه راه‌آهن چابهار - زاهدان - مشهد (ایستگاه یونسی) با هدف تحقق برقراری ترانزیت کالا در کریدور شماره ۴ در دستور کار قرار دارد . محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی صبح امروز با هدف بازدید از پروژه‌های استان سیستان و بلوچستان در راس هیئتی وارد فرودگاه بین‌المللی زاهدان شد و مورد استقبال مقامات استانی و نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی قرار گرفت . وزیر راه و شهرسازی ضمن تبریک ایام فرخنده دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار داشت : توفیقی حاصل شد تا به عنوان وزیر راه و شهرسازی برای دومین مرتبه در سال جاری به استان سیستان و بلوچستان سفر کنم . در این سفر پروژه‌های واقع در شمال استان مورد بازدید قرار خواهند گرفت ، تعدادی پروژه افتتاح و عملیات اجرایی چند پروژه دیگر آغاز خواهد شد . اسلامی تصریح کرد : توسعه محور شرق کشور به دلیل تاثیر گذاری بر رونق اقتصادی ایمن منطقه به ویژه استان سیستان و بلوچستان ، یکی از اولویت‌ها و اقدامات اساسی وزارت راه و شهرسازی و دولت محسوب می شوند . بر همین اساس تلاش می‌شود با رفع موانع پیشرفت پروژه‌های استان سیستان و بلوچستان ، سرعت توسعه پروژه‌ها به گونه‌ای حفظ شود که در زمان مقرر به سر انجام برسند . این عضو کابینه دولت تدبیر و امید خاطرنشان کرد : ساخت و توسعه راه‌آهن چابهار - زاهدان - مشهد (ایستگاه یونسی) با هدف برقراری جریان ترانزیت کالا در کریدور شماره ۴ در دستور کار قرار دارد . شایان ذکر است ، افتتاح محله شیرآباد زاهدان ، شروع عملیات چهارم راه‌آهن زابل - زاهدان ، افتتاح فاز یک خط انتقال آب نیمه به شهر جدید رامشار ، افتتاح کمربندی لوتک در مسیر بزرگراه زاهدان - زابل ، افتتاح ۱۳ کیلمتر از جاده ترانزیتی محمدآباد - میلک و پل بزرگ سیستان و شروع عملیات باند دوم بزرگراه زاهدان - خاش ﴿چابهار﴾ به طور ۱۹ کیلومتر برنامه سفر وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان سیستان و بلوچستان را تشکیل می‌دهند .




مطالب مرتبط

این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد .

|

توافقات انجام شده در نشست‌های کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان طی یک سال گذشته ، منجر به افزایش دادوستد دو کشور شده ؛ به گونه‌ای که کشور پاکستان با سهم ۴.۲ درصدی از کل صادرات کشور ، جایگاه ششم مقاصد صادراتی ایران را به خود اختصاص داده و این در حالی است که در ...

|

تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید مورد توجه قرار گیرد . مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود ...

|

توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار ، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد . برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران - لاهور یا مشهد - لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود .

|

پیگیری توسعه ناوگان ، کنترل سرعت و رفتارهای شبکه حمل‌ونقل عمومی کشور با استفاده از سامانه‌های هوشمند مثل سامانه سپهتن که باید در آینده توسعه بیشتری یابد ، به صورت توامان می‌تواند به سفر ایمن در جاده‌ها منجر شود .

|