اتصال بندر شیوء به شبکه یکپارچه اتوماسیون اداری بنادر کشور

بندر شیوء از توابع شهرستان پارسیان در گلوگاه اقتصادی سه استان مرزی هرمزگان ، بوشهر و فارس و در فاصله ۲۱۰ کیلومتری بندرلنگه واقع شده که با فاصله ۱۱۰ مایل دریایی (هر مایل دریایی معادل ۱.۸ کیلومتر) ، نزدیکترین مرز خشکی ایران با بندر الرویس قطر محسوب می‌شود .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه از اتصال بندر شیوء در استان هرمزگان به شبکه یکپارچه اتوماسیون اداری بنادر کشور با هدف ارتقای سطح خدمات رسانی به فعالان اقتصادی و استقرار دولت الکترونیک خبر داد . قاسم عسکری نسب با بیان این مطلب که توسعه زیرساخت‌های بندری و حمل و نقل دریایی علاوه بر اشتغال‌زایی و توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه، تاثیر قابل توجهی در بهبود معیشت و زندگی مرزنشینان خواهد داشت ، گفت : با فراهم شدن زیرساخت‌های لازم در بندر شیوء و با توجه به نزدیکی آن به کشورهای حاشیه‌نشین خلیج‌فارس از جمله قطر، این بندر می‌تواند به عنوان به کانون فعال صادراتی و پایانه‌های موادمعدنی در غرب استان هرمزگان تبدیل شود . وی افزود : تجهیز ، توسعه و ایجاد زیرساخت‌های لازم در این بندر ، زمینه ساز تحولی چشمگیر در بحث رونق صادرات غیرنفتی و تجارت دریایی با کشورهای منطقه خلیج فارس خواهد شد . عسکری نسب با اشاره به برنامه‌های دولت در زمینه ایجاد اقتصاد دیجیتالی و جامعه اطلاعاتی در کشور ، افزود : در همین راستا، بندر شیوء از طریق سرور مرکزی اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه به شبکه یکپارچه اطلاعاتی بنادر کشور متصل شده است . مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه اطلاع رسانی سریع ، برچیدن تشریفات وقت گیر اداری و تسریع در انجام فرآیند مکاتبات را از جمله نتایج اتصال بندر شیوء به شبکه یکپارچه اداری بنادر کشور بیان کرد و گفت : راه اندازی این سامانه و همچنین فعال شدن نماد مالی در این بندر ، منجر به ساده‌سازی فرایند‌های مختلف اداری و بهینه شدن زمان و هزینه های مشتریان شده و افزایش رضایت عمومی مردم منطقه را در پی خواهد داشت . این مقام مسئول به کارگیری فناوری اطلاعات در بخش های مختلف دستگاه‌های اجرایی در راستای افزایش بهره‌وری ، ارتقای سطح خدمات رسانی به فعالان اقتصادی و استقرار دولت الکترونیک را از دیگر اهداف اجرای این طرح برشمرد . شایان ذکر است ، بندر شیوء از توابع شهرستان پارسیان در گلوگاه اقتصادی سه استان مرزی هرمزگان ، بوشهر و فارس و در فاصله ۲۱۰ کیلومتری بندرلنگه واقع شده که با فاصله ۱۱۰ مایل دریایی (هر مایل دریایی معادل ۱.۸ کیلومتر) ، نزدیکترین مرز خشکی ایران با بندر الرویس قطر محسوب می‌شود .




مطالب مرتبط

در دیدار خدمه‌ هندی این کشتی انتظاراتی از جمله خدمات پزشکی در کشتی ، برقراری تماس با خانواده‌هایشان و بازگشت به وطن خود داشتند که به آنها اطمینان لازم مبنی بر تحقق انتظارات و خواسته‌های به حق آنان در کم‌ترین زمان ممکن و رعایت اصول ایمنی کشتی داده شد .

|

طرح توسعه بندر خمیر بعد از تصویب در طرح جامع به منظور احداث انبار نگهداشت کالای ملوانی ، مرکز کنترل ترافیک دریایی و سایر بخش‌های مورد نیاز ، امسال وارد مرحله اجرایی می‌شود .

|

اقتصاد ایران ظرفیت‌‌های بسیاری در بخش‌های مختلف دارد و فعالان اقتصادی از جمله بخش خصوصی و مردم ، عوامل اصلی تحقق این ظرفیت‌ها هستند و اقتصاد کشور اگر قصد دارد در مسیر رشد گام بردارد باید در حوزه واگذاری امور به بخش خصوصی بازنگری ویژه داشته باشد .

|

در سال گذشته میزان کانتینرهای وارداتی نسبت به سال گذشته ثابت بوده اما میزان کانتینرهای صادراتی ۲۰ درصد افزایش داشته است .

|

در این مدت همچنین ۱۵۲ هزار و ۲۹۶ دستگاه خودرو وارد جزیره شد . در مجموع بالغ بر ۶۰۰ هزار خودرو توسط شناورهای لندینگ‌کرافت (شناورهای ویژه حمل خودرو) از بنادر لافت و پل به‌صورت ایمن جابه‌جا شد .

|