امضا تفاهم‌نامه همکاری‌ حمل‌ونقل بین المللی جاده‌ای میان ایران و آذربایجان

در این اجلاس موضوعات مختلفی ازجمله افزایش پروانه‌های تردد معاف از عوارض برای سال ۲۰۱۸ و تعیین سقف برای سال ۲۰۱۹، همچنین اتخاذ تدابیر لازم برای تسهیل و تسریع عبور مسافرین از سوی طرفین مطرح و تصمیم‌گیری شد .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، تفاهم‌نامه همکاری‌های حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای فی‌مابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان با حضور مسئولین حوزه ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی دو کشور در تهران امضاء شد . رضا نفیسی مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل‌ونقل بین‌المللی این سازمان که ریاست هیئت ایرانی را در این اجلاس دو روزه بر عهده داشت ، اظهار داشت : نشست کمیته مشترک حمل‌ونقل جاده‌ای ایران و آذربایجان ، به‌منظور توسعه هرچه بیشتر روابط حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای فی‌مابین برگزار شد و در زمینهٔ تبادل اطلاعات و آمار ، بررسی مسائل و مشکلات حمل‌ونقل کالا و مسافر بین دو کشور ، نحوه تبادل پروانه‌های معاف از بخشی از عوارض و سایر موارد مذاکره گردید که پس از دو روز طرفین به توافقاتی دست یافتند . نفیسی افزود : طرفین ضمن ابراز خشنودی از روند روبه رشد همکاری‌های حمل‌ونقل بین‌المللی جاده‌ای آمار تردد ناوگان جاده‌ای کالا و مسافر بین دو کشور در سال ۲۰۱۷ میلادی و طی ماه‌های اخیر مبادله نموده و همچنین برای اتخاذ تدابیر لازم در راستای توسعه مناسبات حمل‌ونقل بین‌المللی در حوزه جاده‌ای به تفاهم رسیدند . در این اجلاس موضوعات مختلفی ازجمله افزایش پروانه‌های تردد معاف از عوارض برای سال ۲۰۱۸ و تعیین سقف برای سال ۲۰۱۹، همچنین اتخاذ تدابیر لازم برای تسهیل و تسریع عبور مسافرین از سوی طرفین مطرح و تصمیم‌گیری شد . این گزارش حاکی است دو طرف موافقت نمودند اجلاس آتی در سال ۲۰۱۹ میلادی به‌منظور پیگیری موضوعات در  جمهوری آذربایجان برگزار شود . بر اساس این گزارش حبیب حسن اف رئیس سرویس دولتی حمل‌ونقل جاده‌ای وزارت حمل‌ونقل ، ارتباطات و فناوری نوین جمهوری آذربایجان در پایان این نشست دو روزه با ابراز خرسندی از مناسبات روبه رشد حمل‌ونقلی ، بین دو کشور و قدردانی از میزبانی طرف ایرانی ، ادامه روند مذاکرات فی‌مابین را خواستار شد . شایان‌ذکر است در این اجلاس دو روزه نمایندگانی از وزارت امور خارجه ، گمرک جمهوری اسلامی ایران ، مدیران پایانه مرزی مرتبط ، انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی ایران و انجمن صنفی شرکت‌های مسافربری کشور نیز حضور داشتند .




مطالب مرتبط

سال گذشته برای رفع نقاط پرحادثه ، بهسازی ، روشنایی ، نصب نیوجرسی ، خط کشی و روکش آسفالت در مسیرهای منتهی به مرزهای اربعین حسینی ، ۲۵۰۰ میلیارد تومان پروژه تعریف شد که امسال نیز همین اقدام در دست انجام است .

|

ترانزیت کالاهای غیرنفتی در سال گذشته بالغ بر ۹ میلیون و ۴۰۰ هزارتن بوده است که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۸ درصد رشد داشته است .

|

محورهای کهک ، فردو ، دستجرد ، تاج خاتون ، قاهان و ... از جمله محورهای روستایی هستند که در دستور کار این اداره کل جهت پیگیری ارتقای آنها به راه فرعی غیر شریانی قرار دارند .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تسهیل تجارت و روان‌سازی تردد مسافر در پایانه‌های مرزی کشور را از ...

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، حمیدرضا شهرکی در نشست خبری ارائه اقدامات و عملکرد وزارت راه و شهرسازی در حوزه سفرهای نوروزی ۱۴۰۳ ، به تجربه اجرای پویش ...

|