سهم ۶۱ درصدی بندر امیرآباد در صادرات میان بنادر شمال کشور

در کنار افزایش حجم تخلیه و بارگیری کالا ، بندر امیرآباد فعالیت خود را برای ارتقا گردشگری دریایی آغاز کرد . بر این اساس اولین جلسه هماهنگی ارگان های دریایی و سازمان های مرتبط در اجرای طرح گردشگری دریایی تابستان ۹۷ در سواحل تحت پوشش بندر امیرآباد برگزار شد .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، بندر امیرآباد در سه ماه نخست سال جاری با کسب سهم ۶۱ درصدی صادرات در بنادر شمال کشور رتبه نخست را در صادرات انواع کالا به کشورهای حاشیه دریای خزر کسب کرد . سیاوش رضوانی ؛ مدیر بنادر و دریانوردی بندر امیرآباد درباره عملکرد سه ماهه این مجموعه ، گفت : در سه ماه نخست امسال با ورود و خروج ۱۶۹ فروند کشتی تجاری به بندر امیرآباد۱۱۴ هزار و ۶۷۱ تن انواع کالا در این بندر بارگیری و به کشورهای حاشیه دریای خزر صادر شد . کالاهای ساختمانی ، محصولات کشاورزی و دامی ، لوازم خانگی ، مواد نفتی ، کود و سموم شیمیایی و ماشین آلات عمده کالاهای صادراتی بوده است . در۳ ماهه نخست امسال تخلیه و بارگیری انواع کالای تجاری در بندر امیر آباد با ۶۷ درصد رشد به ۷۸۳ هزار و ۶۷۱  تن رسید . همچنین در این مدت با ورود انواع کالا با رشد ۸۶ درصدی از ۳۳۶ هزار و ۳۸۰ هزار تن در سال گذشته به ۶۲۴ هزار و ۳۹۷ تن در مدت مشابه امسال رسید . در کنار افزایش حجم تخلیه و بارگیری کالا ، بندر امیرآباد فعالیت خود را برای ارتقا گردشگری دریایی آغاز کرد . بر این اساس اولین جلسه هماهنگی ارگان های دریایی و سازمان های مرتبط در اجرای طرح گردشگری دریایی تابستان ۹۷ در سواحل تحت پوشش بندر امیرآباد برگزار شد . مدیر بنادر و دریانوردی بندر امیرآباد گفت : طرح گردشگری دریایی تابستان ۹۷ برای اولین بار مشابه طرح گردشگری نوروز خواهد بود . برگزاری جلسات مشترک ارگان ها و تشکیل گروه های کارشناسی بررسی سواحل و تعیین نقاط پرخطر ، انجام بازرسی های فنی و ایمنی از شناورهای تفریحی توسط کارشناسان سازمان بنادر و دریانوردی ، امکان سنجی احداث اسکله های تفریحی در محدوده پلاژها و استاندارد سازی قایق های تفریحی از  اهم اهداف بندرامیرآباد برای گردشگری دریایی در سال جاری است . وی همچنین آمادگی شبانه روزی مرکز جستجو و نجات دریایی ، آماده به کاری شناور جستجو و نجات دریایی ، ارائه خدمات جستجو و نجات هوایی ، استفاده از کد اعلام اضطرار ۱۵۵۰ ، استفاده از خدمات تشکل های مردم نهاد و همیاران ناجی ، تجهیز قایق ها به جلیقه های نجات بزرگسال و کودک و همچنین تفکیک و تعیین مسیر تردد قایق های تفریحی با استفاده از بویه ها را از جمله موارد انجام گرفته توسط سازمان بنادر و دریانوردی جهت ارتقای ایمنی قایق های تفریحی برشمرد .




مطالب مرتبط

فعالیت‌ها در حوزه گردشگری دریایی در استان سیستان و بلوچستان در حوزه شرق سواحل مکران ، بندر چابهار ، بندر کنارک و بندر زرآباد صورت خواهد گرفت و در این چهار منطقه ، ظرفیت گردشگری دریایی بالایی برای مردم وجود دارد .

|

به منظور امداد رسانی بهتر به مسافران در دریا در مناطق ساحلی استان ، این اداره کل نسبت به شناسایی و تجهیز نیروهای مردمی تحت عنوان "همیار ناجی" به وسایل اولیه نجات مانند جلیقه نجات بزرگسال و کودک ، حلقه نجات ، آرم و پرچم جستجو و نجات دریایی ، بادگیر ، کلاه و لباس همیار ناجی ، اقدام ...

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، ​نشست هماهنگی اجرای طرح ایمنی گردشگری دریایی ویژه نوروز ۱۴۰۳ با حضور ارگان های دریایی و بخش های مختلف اداره کل بنادر و ...

|

در این مدت ، تخلیه کالا با بیش از ۲ میلیون تن ، ۶۹ درصد از حجم کل عملیات تخلیه و بارگیری این بندر را به خود اختصاص داده است .

|

در طرح گردشگری دریایی بنادر این استان ۹ موتورلنج سنتی در بنادر بوشهر ، بوالخیر ، عامری و رستمی و ۶ شناور فلزی در بنادر بوشهر و گناوه فعالیت داشتند .

|