انتصاب عبدالهاشم حسن نیا به ریاست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای

سیاست دولت در حمل و نقل جاده‌ای بیشینه کردن سهم بخش خصوصی در این صنعت است . لازمه این کار بازسازی ساختاری صنعت حمل و نقل جاده‌ای بر اساس این ماموریت و بسترسازی برای ورود گسترده بخش خصوصی چه در حوزه توسعه زیرساخت و چه در حوزه ناوگان و ایجاد بنادر خشک و همچنین ایجاد پارک‌های پشتیبانی (لجستیک) و سایر خدمات حرفه‌ای است .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، عبدالهاشم حسن نیا مدیر سابق بخش راهداری ، به ریاست راهداری و حمل و جاده ای منصوب شد . متن حکم دکتر عباس آخوندی خطاب به عبدالهاشم حسن‌نیا به شرح زیر است : با سلام با توجه به تعهد ، تخصص و تجربیات ارزنده جنابعالی در وزارت راه و ترابری سابق و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به موجب این حکم به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای منصوب می‌شوید . در انجام ماموریت محول شده شایسته است به موارد زیر توجه فرمایید : - مهمترین ماموریت وزارتخانه تامین امکان دسترسی شهروندان به حمل و نقل ایمن ، سریع همراه با رفاه و آسایش است . بنابراین در طراحی و بازنگری تمام سیاست‌ها و فرآیندهای عملیاتی ضمن رعایت شاخص‌های فوق ، بهبود کیفیت خدمات و حفاظت حقوق شهروندان باید مورد توجه باشد . - هرچند توسعه شبکه راه‌های ایران نیازمند سرمایه‌گذاری‌های جدید است ، در گام اول استفاده صحیح و بهینه از انباشت سرمایه‌های ملی موجود باید مورد توجه باشد . از همین‌رو، موضوع حفظ سطح خدمت راه‌های موجود از طریق اعمال یک برنامه راهداری صحیح و انجام بازرسی‌های نوبه‌ای یکساله ، سه ساله و پنج ساله و همچنین رفع گلوگاه باید در اولویت قرار گیرد . به یقین بودجه راهداری در ایران باید افزایش یابد و نظام تامین مالی آن نیازمند بازنگری کلی است . ضروری است در این باره پیشنهاد مشخصی برای تقدیم به مجلس محترم شورای اسلامی تهیه شود . - سیاست دولت در حمل و نقل جاده‌ای بیشینه کردن سهم بخش خصوصی در این صنعت است . لازمه این کار بازسازی ساختاری صنعت حمل و نقل جاده‌ای بر اساس این ماموریت و بسترسازی برای ورود گسترده بخش خصوصی چه در حوزه توسعه زیرساخت و چه در حوزه ناوگان و ایجاد بنادر خشک و همچنین ایجاد پارک‌های پشتیبانی (لجستیک) و سایر خدمات حرفه‌ای است . - ایمنی جاده‌ها و تدوین سیاست‌های لازم جهت کاهش میزان تلفات جانی ناشی از تصادفات رانندگی در جاده‌های کشور با توجه به خسارات بلندمدت اقتصادی، اجتماعی و محیط‌زیستی آن باید در صدر فعالیت‌ها قرار گیرد . در همین ارتباط تهیه آمار و ارقام بر اساس واقعیت‌های موجود و انتشار این اطلاعات جهت آگاهی مردم و همچنین جهت انجام پروژه‌های تحقیقاتی بخصوص در زمینه ایمنی می‌بایست موردتوجه واقع شود . - استفاده از سیستم‌های هوشمند حمل و نقل (ITS) در بخش حمل و نقل جاده‌ای چه در مدیریت ایمن و بهینه شبکه و ناوگان و چه در سهولت دسترسی شهروندان مورد تاکید است . این خدمات می‌تواند بهره‌برداری از اطلاعات خرید و سفارش اینترنتی و همچنین خدمات دسترسی به شبکه اینترنت در حین سفر و سایر خدمات مرتبط باشد . همچنین باید شرایطی را فراهم آورد تا کسب و کارهای نوپا بدون مانع امکان ورود به این حوزه را داشته باشند . -تلاش برای تحقق سیاست‌های کلی نظام در بخش حمل ونقل جاده‌ای بویژه در دستیابی به سهم بیشتر از بازار حمل ونقل بین‌المللی و توسعه حمل ونقل ترکیبی مورد انتظار است . -توجه ویژه به حمل ونقل و توسعه پایدار بخصوص تدوین برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت جهت کاهش تخریب محیط زیست در اثربخشی فعالیت‌ها در حوزه حمل و نقل جاده‌ای مورد توجه باشد. -یکپارچه‌سازی فعالیت‌های بخش حمل ونقل جاده‌ای برون‌شهری با سیستم‌های مختلف حمل ونقل درون‌شهری از طریق هماهنگی با دستگاه‌های ذیربط مورد تاکید است. توفیق روزافزون جنابعالی را از خداوند متعال خواهانم . عباس آخوندی - وزیر




مطالب مرتبط

به گزارش پرتال حمل و نقل ، داریوش امانی معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری با اشاره به اثربخشی پویش در سال‌های گذشته از خدمات‌رسانی ۱۲ هزار نیروی ...

|

روزانه بیش از ۲ هزار دستگاه اتوبوس از پایانه‌های مسافربری شهر تهران به مقاصد مختلف خارج می‌شوند و علاوه بر اختصاص ۱۰ درصد ظرفیت اتوبوس‌ها برای خرید حضوری بلیت در پایانه‌ها ، شرایط تهیه ۹۰ درصدی بلیت از طریق سکوهای اینترنتی فراهم است .

|

میانگین پراکنش مجتمع‌های خدماتی رفاهی در سطح جاده‌ها به گونه‌ای است که به طور میانگین در هر ۸۵ کیلومتر شبکه راه‌ها ، یک مجتمع خدماتی رفاهی به خدمت‌رسانی می‌پردازد .

|

مجموع ترانزیت جاده‌ای تا پایان سال ۱۴۰۲ در کشور ، ۱۴ میلیون و ۷۵۰ هزار تُن بوده است . مجموع ترانزیت جاده‌ای تا پایان سال ۱۴۰۲ در کشور ، ۱۴ میلیون و ۷۵۰ هزار تُن بوده است .

|

یکی از اصلی‌ترین موضوعات در سهم جاده در میزان تصادفات ، نقاط پرحادثه است که در آخرین جلسه‌ای که با پلیس داشتیم ۸۸۷ نقطه حادثه خیز شناسایی شد و قرار بر این بود که سال ۱۴۰۲ حدود ۴۰۰ نقطه را مرتفع کنیم و مابقی تا پایان دولت رفع خواهد شد .

|