انجام پرواز زنجان – تهران با هواپیماهای ATR تازه خریداری شده


برای پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای فرودگاه زنجان باید در اعتبارات مورد نیاز در قالب طرح‌های استانی یا ملی دیده شود .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ،‌ مدیر فرودگاه زنجان با اشاره به بازدید وزیر راه و شهرسازی از فرودگاه زنجان ، گفت : در این بازدید مقرر شد پرواز زنجان – تهران با هواپیماهای ATR تازه خریداری شده شرکت ایران‌ایر ، ایجاد شود . محمد قاسمی عنوان کرد : صبح امروز (۱۸ بهمن‌ماه ۹۵) عباس آخوندی ، وزیر راه و شهرسازی از پروژه‌های قابل افتتاح استان زنجان بازدید کرد . در این بازدید استاندار ، نماینده ولی فقیه ، نمایندگان زنجان در مجلس و مدیران استانی ، وزیر را همراهی می‌کردند . بخشی از این سفر به بازدید از پروژه‌های قابل افتتاح فرودگاه زنجان اختصاص یافت . در واقع ، طی پروژه‌ای باند فرودگاه زنجان ۳۰۰ متر توسعه یافت، اکنون خط‌ کشی آن انجام و چراغ‌های آن نصب شده است. اما اجرای فاز دوم ۳۰۰ مترمربع توسعه باند فرودگاه زنجان منوط به تامین اعتبار از منابع استانی است. مدیر فرودگاه زنجان گفت : همچنین وزیر راه و شهرسازی از ترمینال فرودگاه زنجان دیدن کرد . این ترمینال دو منظوره ۲۶۰۰ مترمربع مساحت دارد که برای برقراری پروازهای حج و عتبات‌عالیات با محدودیت پذیرش مسافر مواجه است . به گفته وی ، در این بازدید مقرر شد طرح توسعه باند و ترمینال فرودگاه زنجان در طرح ملی دیده ‌شود و نمایندگان مردم زنجان در مجلس برای تحقق این موضوع قول پیگیری دادند . همچنین وزیر راه و شهرسازی قول هماهنگی برای برقراری پروازهای زنجان – تهران با هواپیماهای ATR تازه خریداری شده شرکت ایران‌ایر را داد . قاسمی گفت : در این بازدید به دکتر آخوندی یادآور شدیم که شرکت فرودگاه‌ها سالانه ۵۰ برابر درآمد فرودگاه زنجان، صرف هزینه‌های آن می‌کند که صرف این اعتبار بیش از حد توان شرکت فرودگاه‌ها در زنجان است . بنابراین ، برای پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای فرودگاه زنجان باید در اعتبارات مورد نیاز در قالب طرح‌های استانی یا ملی دیده شود .




مطالب مرتبط

این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد .

|

توافقات انجام شده در نشست‌های کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان طی یک سال گذشته ، منجر به افزایش دادوستد دو کشور شده ؛ به گونه‌ای که کشور پاکستان با سهم ۴.۲ درصدی از کل صادرات کشور ، جایگاه ششم مقاصد صادراتی ایران را به خود اختصاص داده و این در حالی است که در ...

|

تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید مورد توجه قرار گیرد . مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود ...

|

توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار ، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد . برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران - لاهور یا مشهد - لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود .

|

پیگیری توسعه ناوگان ، کنترل سرعت و رفتارهای شبکه حمل‌ونقل عمومی کشور با استفاده از سامانه‌های هوشمند مثل سامانه سپهتن که باید در آینده توسعه بیشتری یابد ، به صورت توامان می‌تواند به سفر ایمن در جاده‌ها منجر شود .

|