نقش کریدور شمال به جنوب در کاهش تلفات جاده ای


این پروژه نقش حیاتی در اقتصاد، کاهش آلودگی زیست محیطی، کاهش تلفات جاده‌ای و افزایش سرمایه گذاری از سوی سرمایه گذاران در استان و به ویژه دامغان دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، مدیرکل راه و ترابری استان سمنان کریدور شمال به جنوب را عاملی مهم در کاهش آلودگی‌های زیست محیطی اعلام کرد. نژاد صفوی ضمن اعلام این خبر افزود: از سال ۶۷ کریدور شمال به جنوب تصویب شد اما طی این سال‌ها این پروژه مظلوم واقع شد. کریدور شمال به جنوب از پروژه‌های مهم وزارت راه و شهرسازی در استان است که در جریان سفر رئیس جهمور به سمنان از نخستین مصوبات این سفر بود، افزود: این پروژه نقش حیاتی در اقتصاد، کاهش آلودگی زیست محیطی، کاهش تلفات جاده‌ای و افزایش سرمایه گذاری از سوی سرمایه گذاران در استان و به ویژه دامغان دارد. کریدور شمال به جنوب از دامغان می‌گذرد و به هیچ وجه تعویض یا جابجا نخواهد شد ولی در مبحث اجرا و تسریع در اجرا ما هم خواهان هستیم ولی شرایط اقتصادی اجازه اینکار را نمی‌دهد امیدوار هستیم که با درایت رهبری در برجام و در هدایت برجام و نظام این مسایل  را پشت سر بگذاریم و به شرایط خوب اقتصادی برسیم. نژاد صفوی درباره انجام پروژه‌ای با عنوان جاده گرمسار – جندق – معلمان نیز گفت: بحث مطالعات گرمسار به جندق در سالیان قبل شروع شده و از پروژه‌های مصوب سازمان مدیریت بوده و هیچ اعمال نفوذی نبوده به هر جهت من اگر تصمیمی بخواهم بگیرم اولویت را به خانواده خود میدهم و بعد به دیگران این از طبیعت انسان‌هاست مگر انسان‌های وارسته، این پروژه مصوب شده و کار شده اما در سال ۹۰ یا ۹۱ فسخ  پیمان شده و اعتبارش حذف شده است. وی ضمن بیان اینکه برای اجرای پروژه ملی کریدور شمال به جنوب و دوبانده شدن محور دامغان – جندق – معلمان نیز ۱۳۷ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت، گفت: ۵۷ میلیارد تومان از این اعتبار در سال ۹۵ و ۸۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر در سال ۹۶ تخصیص خواهد یافت.  




مطالب مرتبط

استان اصفهان ارتباط دهنده کریدور شمال به جنوب و شرق به غرب کشور است که با ۹ استان کشور همجوار بوده و از این رو موضوع ترافیک، حوادث ناشی از آن و عبور و مرور خودروها از محورهای مواصلاتی بسیار حائز اهمیت است .

|

در ۱۰ ماهه این سال ، شاهد افزایش ۴۰ درصدی در تردد ناوگان باری و ۶۴ درصدی در تناژ کالای عبور داده شده بوده‌ایم . این رشد جهشی ، نشان دهنده ظرفیت‌های بالقوه این مرز برای تبدیل شدن به یک ظرفیت بین المللی برای عبور و تراتزیت محمولات بین المللی در منطقه است .

|

       

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، بانک توسعه اوراسیا در گزارش بررسی کریدورهای درون و بین قاره‌ای ، به پتانسیل و ظرفیت‌های کریدور شمال - جنوب پرداخته است . ...

|

تولید شناور‌های مورد نیاز مازندران ، انجام تعمیرات و بازسازی کشتی‌های خارجی ، برنامه‌ریزی برای طرح توسعه با نگاهی به تجارت دریایی در دریای خزر ، ایجاد رشته‌های تخصصی مرتبط در دو دانشگاه فنی استان و امکان‌سنجی برای راه‌اندازی دبیرستان تخصصی به منظور جذب دانش‌آموزان از ...

|