در حال بارگذاری ...
  • اعزام بیش از ۱۲ هزار زائر خراسانی حج تمتع از فرودگاه بین‌المللی مشهد

    فرودگاه بین‌المللی مشهد در حج تمتع ۱۴۰۳ ، در میان فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها ؛ دارای بیشترین آمار نشست و برخاست و اعزام حجاج بوده است .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی از اعزام بیش از ۱۲ هزار زائر خانه خدا در عملیات حج تمتع ۱۴۰۴ از فرودگاه بین‌‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خبر داد .

    محمود امانی‌بنی با اشاره آغاز عملیات حج تمتع ۱۴۰۴ از اردیبهشت‌ماه امسال اظهار داشت : زائران خانه خدا در قالب گروه‌های مدینه قبل و بعد از تاریخ ۱۸ اردیبهشت عازم سرزمین وحی می‌شوند و عملیات رفت تا ۵ خردادماه از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد ادامه دارد .

    مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی افزود : بر همین اساس ۵۹۹۴ زائر مدینه قبل از تاریخ ۱۸ تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه و ۶۲۵۱ زائر مدینه بعد نیز از تاریخ ۲۷ اردیبهشت‌ماه تا ۵ خردادماه به سرزمین وحی اعزام می‌شوند .

    امانی‌بنی با بیان اینکه در عملیات حج تمتع امسال ، زائران استان خراسان‌شمالی نیز از طریق فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهدمقدس به سرزمین وحی اعزام خواهند شد ، خاطرنشان کرد : همچنین آغاز عملیات بازگشت زائران خانه خدا از ۲۱ خردادماه خواهد بود .

    مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تاکید بر آمادگی کامل فرودگاه مشهد در آستانه آغاز اعزام زائران سرزمین وحی ، یادآور شد : فرودگاه بین‌المللی مشهد در حج تمتع ۱۴۰۳ ، در میان فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها ؛ دارای بیشترین آمار نشست و برخاست و اعزام حجاج بوده است .

    مدیرکل فرودگاه‌های استان خراسان‌رضوی در خاتمه تاکید کرد : توصیه‌‌های امنیتی لازم پیش از مراجعه به فرودگاه به زائران ارائه و اطلاع‌رسانی مربوطه حتما از طریق کاروان‌ها انجام شود .

     

     

    منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

     

     




    مطالب مرتبط

    اجرای این پروژه ، در راستای افزایش ایمنی نشست و برخاست هواپیماها و ارتقای سطح خدمات فرودگاهی در دستور کار قرار گرفت .

    |

    با تکمیل پروژه بهسازی برج مراقبت پرواز ، زیرساخت‌های هوانوردی در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهدمقدس به‌روز و ایمن‌تر خواهد شد .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران از آغاز عملیات حج عمره از اول شهریورماه خبر داد .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، رییس هیأت‌مدیره شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" با اشاره به دستاوردهای عملیات حج تمتع ۱۴۰۴ گفت : این عملیات ...

    |

    این مرحله از عملیات در شرایطی به پایان رسید که به‌دلیل تحولات منطقه‌ای ، مدیریت لحظه‌ای و برنامه‌ریزی دقیق برای اجرای پروازها ضروری بود . با این حال ، تمامی پروازهای "هما" مطابق با برنامه‌ریزی مجدد انجام شد و هیچ پروازی لغو یا متوقف نشد .

    |

    نظرات کاربران