در حال بارگذاری ...
  • رشد ۲۰ درصدی مبادلات تجاری ایران و آذربایجان در سال ۲۰۲۴

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، رییس مرکز امور بین الملل وزارت راه و شهرسازی در آغاز شانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان گفت : میزان تجارت دو کشور در سال ۲۰۲۳ حدود ۴۸۰ میلیون دلار بود و در سال ۲۰۲۴ با رشد ۲۰ درصدی به ۵۸۰ میلیون دلار رسیده است .

    امین ترفع در آغاز شانزدهمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان که در هتل اسپناس پلاس تهران در حال برگزاری است ، ضمن عرض خیر مقدم و خوش آمدگویی به هیات آذری با اشاره به حجم مبادلات تجاری دو کشور اظهار کرد : میزان تجارت دو کشور در سال ۲۰۲۳ حدود ۴۸۰ میلیون دلار بود و در سال ۲۰۲۴ با رشد ۲۰ درصدی به ۵۸۰ میلیون دلار رسیده است .

    وی با بیان اینکه زمینه های همکاری مفصلی در حوزه حمل‌ونقل و زیرساخت وجود دارد که پیوست اقتصادی دو کشور را گسست ناپذیر کرده است ، به پروژه های مشترک در حوزه زیرساخت و حمل و نقل از جمله افتتاح و بهره برداری از پل مرزی آستارا اشاره کرد و افزود : پروژه احداث پل جدید آغبند مراحل پایانی خود را طی می کند و عملیات اجرایی کریدور ارس به منظور اتصال آذربایجان به ایران از طریق جاده و ریل در دست اقدام قرار دارد .

    رییس مرکز امور بین‌الملل وزارت راه و شهرسازی خاطرنشان کرد : تردد در مرزهای مشترک ایران با آذربایجان و نخجوان به طور گسترده برقرار است .

    وی در ادامه به زمینه های مشترک همکاری در زمینه‌های نیرو و انرژی اشاره کرد و گفت : طی برگزاری نشست امروز ، موضوعات مختلفی در زمینه‌های برق ، نفت و گاز و امور بانکی با هدف دست یابی به راه حل مشترک در قالب گروه های کارشناسی مورد بحث و بررسی قرار می گیرند .

     

    منتظر حضور شما در پیج اینستاگرام iranway هستیم

     

     




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، امین ترفع رئیس مرکز امور بین الملل وزارت راه و شهرسازی در دومین همایش ملی ترانزیت که به همت انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل بین ...

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، امین ترفع رئیس مرکز امور بین الملل وزارت راه و شهرسازی در نشست بررسی ابعاد حقوقی ، سیاسی ، اقتصادی و ژئوپلیتیک دالان زنگزور ...

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون اول رییس جمهوری مصوبه هیئت وزیران برای تامین ۳۲ هزار دستگاه ناوگان اتوبوس ، مینی بوس و کشنده از طریق تولید داخل و ...

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرکل بازرسی ، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندان وزارت راه و شهرسازی و مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌های سازمان هواپیمایی ...

    |

    برای رسیدن به اهداف برنامه هفتم یعنی ۴۰ میلیون تن در سال باید به ترانزیت ۳ میلیون تن در ماه برسیم که این رقم اکنون یک و نیم میلیون تن است که البته ظرفیت ما بیشتر از این رقم برآورد می‌شود .

    |

    نظرات کاربران