در حال بارگذاری ...
  • بررسی آیین نامه صدور مجوز واردات کشنده‌های ریلی در برنامه هفتم پیشرفت

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، پانزدهمین جلسه کارگروه تدوین آیین نامه‌های برنامه هفتم پیشرفت با موضوع صدور مجوز واردات کشنده‌های ریلی به ریاست معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی برگزار شد .

    در راستای تدوین آیین نامه‌های اجرایی برنامه هفتم پیشرفت ، جزء ۲ بند ث ماده ۵۷ با موضوع صدور مجوز واردات کشنده‌های ریلی ، پانزدهمین جلسه کارگروه تدوین آیین نامه‌ها روز سه شنبه ۲۴ مهرماه به ریاست امیر محمود غفاری معاون برنامه ریزی و مدیریت منابع وزیر راه و شهرسازی و با حضور نمایندگان وزارت صمت ، نمایندگان انجمن شرکت‌های حمل و نقل ریلی و انجمن صنفی تولیدکنندگان شرکت راه آهن ج.ا.ا ، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در محل سالن جلسات طبقه دوازدهم وزارت راه و شهرسازی برگزار شد .

    با توجه به صعوبت سازوکارهای اجرایی بین دستگاهی مباحث مفصلی در جهت تدوین آیین نامه‌ای جامع و مانع مطرح شد و بخش قابل توجهی از مفاد آیین نامه به تصویب رسید .

    مقرر شد با تشریک مساعی در خصوص ۳ بند با موضوع تأمین قطعات و نگهداری لکوموتیوها ، معافیت سود بازرگانی و تخفیفات عوارض گمرکی و نحوه به کارگیری قطار کامل ، بعد از برگزاری جلسات کارشناسی نسبت به نهایی سازی آیین نامه مذکور برای ارسال به مراجع برون سازمانی اقدام شود .

     




    مطالب مرتبط

    برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران ، یکی از اسناد بالادستی پیشرفت کشور است که بر اساس سیاست‌های کلی ابلاغی توسط مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) با رویکرد پیشرفت اقتصادی توأم با عدالت با مبنا قرار دادن متوسط رشد اقتصادی ۸ درصد در طول برنامه و با تاکید بر ارتقای ...

    |

    تدوین آیین نامه ماده ۵۷ قانون برنامه توسعه هفتم در دستور کار دولت و وزارت راه و شهرسازی است که باید با پیوست‌ کارشناسی و مطالعات تطبیقی این آیین‌نامه در چارچوب‌های قانونی و تخصصی با نگاه ویژه پیشرفت و توسعه آماده شود .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ نحوه تأسیس ، فعالیت ، اداره و نظارت بر شرکت های هواپیمایی و موضوع واگذاری مدیریت بهره‌برداری فرودگاه های کشور در ...

    |

    در این جلسه ، جزء ۸ بند ب ماده ۴۸ قانون برنامه هفتم که به تدوین آیین‌نامه سرمایه‌گذاری برای توسعه زیرساخت‌های راه‌آهن کشور با اولویت حمل بار معدنی می‌پردازد و همچنین جزء ۲ بند ث ماده ۵۷ که مرتبط با صدور مجوز واردات کشنده‌های ریلی است ، مورد بررسی و تدوین قرار گرفتند .

    |

    ظرفیت اعزام و پذیرش مسافر داخلی و بین‌المللی در فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از ۵۷/۳ میلیون نفر در سال ۱۴۰۰ با افزایش ۲/۵ میلیون نفری به ۵۹/۸ میلیون نفر رسید .

    |

    نظرات کاربران