در حال بارگذاری ...
  • جابجایی ۶۷ میلیون مسافر و حمل ۲۸۳ میلیون تن کالا با ناوگان عمومی جاده‌ای تا پایان شهریور ماه

    ترانزیت جاده‌ای در ۶ ماهه سال ۱۴۰۳ با ثبت ۹.۳ میلیون تن کالا ، افزایش چشمگیر ۶۳ درصدی نسبت به سال گذشته داشته است . از این مقدار ، ۴.۷ میلیون تن کالای غیرنفتی و ۴.۶ میلیون تن کالای نفتی بوده است . بندر شهید رجایی با ۲.۵ میلیون تن و پایانه مرزی پرویز خان با ۲.۴ میلیون تن ، بیشترین ترانزیت ورودی را به خود اختصاص داده‌اند .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، ناوگان عمومی جاده ای تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۳ ، جابجایی ۶۷ میلیون مسافر و حمل ۲۸۳ میلیون تن کالا را ثبت کرد.

    ترانزیت جاده‌ای در ۶ ماهه سال ۱۴۰۳ با ثبت ۹.۳ میلیون تن کالا ، افزایش ۶۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است .

    بر اساس این گزارش ، جابه‌جایی مسافران با صورت وضعیت توسط ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده ای در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۳ به ۶۷ میلیون نفر رسید .

    خراسان رضوی و کرمان مقاصد اول مسافران جاده‌ای

    بیشترین میزان جابه‌جایی مسافران به مقصد استان‌های خراسان رضوی و کرمان به ترتیب ۹ و ۷ میلیون نفر بوده است ، در حالی که استان‌های کهگیلویه و بویراحمد با ۲۶۸ هزار نفر و سمنان با ۴۹۷ هزار نفر مسافر کمترین میزان جابه‌جایی را داشته‌اند . از مجموع ۶۷ میلیون مسافر ، ۵۱ درصد از اتوبوس ، ۳۴ درصد از مینی‌بوس و ۱۵ درصد از خودروهای سواری برای سفر خود استفاده کرده‌اند .

    در بخش حمل بار توسط ناوگان عمومی ، در همین بازه زمانی ۲۸۳ میلیون تن بار جابه‌جا شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲۷۶ میلیون تن بود ، افزایش ۳ درصدی را نشان می‌دهد . بررسی‌ها نشان می‌دهد که بیشترین میزان حمل بار به مقصد استان‌های اصفهان با ۲۹ میلیون تن و تهران با ۲۶ میلیون تن بوده و کمترین میزان حمل بار به استان‌های کهگیلویه و بویراحمد با یک میلیون تن و خراسان شمالی با ۲ میلیون تن اختصاص داشته است .

    از مجموع ۲۸۳ میلیون تن کالای حمل شده ، ۳۳ درصد شامل مواد ساختمانی و معدنی ، ۲۰ درصد مواد شیمیایی ، ۱۹ درصد محصولات کشاورزی ، دامی و غذایی ، ۱۶ درصد کالاهای فلزی و ۱۲ درصد سایر کالاها از جمله ماشین‌آلات ، کاغذ ، چوب و ضایعات بوده است .

    همچنین ، ترانزیت جاده‌ای در ۶ ماهه سال ۱۴۰۳ با ثبت ۹.۳ میلیون تن کالا ، افزایش چشمگیر ۶۳ درصدی نسبت به سال گذشته داشته است . از این مقدار ، ۴.۷ میلیون تن کالای غیرنفتی و ۴.۶ میلیون تن کالای نفتی بوده است . بندر شهید رجایی با ۲.۵ میلیون تن و پایانه مرزی پرویز خان با ۲.۴ میلیون تن ، بیشترین ترانزیت ورودی را به خود اختصاص داده‌اند .




    مطالب مرتبط

    با توجه به اهمیت راهبردی جهش ترانزیت در توسعه اقتصادی و امنیتی کشور ، برگزاری این نشست‌ها گامی مؤثر در تحقق اهداف برنامه هفتم و دستیابی به رشد پایدار در این حوزه است و می‌تواند در بهبود عملکرد و تسهیل همکاری‌‌های بین‌المللی تأثیرگذار باشد .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، عملکرد بخش ترانزیت جاده‌ای و ریلی در ۵ ماهه سال ۱۴۰۳ نشان از ترانزیت ۸.۶ میلیون تن کالا دارد که نسبت به ۵ ماهه سال ۱۴۰۲ رشد ...

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت : جمهوری اسلامی ایران در جریان خدمات‌رسانی به مسافران در سفرهای ...

    |

    طبق قانون برنامه هفتم در سال اول این برنامه ترانزیت ١۶ میلیون تنی هدف‌گذاری شده اما با این روند میزان ترانزیت تا پایان امسال از ٢٢ میلیون تن عبور می‌کند که این موضوع آرزوی کشور در بخش ترانزیتی بود که این موفقیت ماحصل توسعه روابط با کشورهای همسایه بود و در بخش توسعه ترانزیت ...

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی با رد برخی اظهارات مبنی بر اینکه ایران در کریدورهای ترانزیتی منطقه‌ای و بین‌المللی دور زده شده است ، ...

    |

    نظرات کاربران