مسیر ترانزیتی چابهار به جاسک بازگشایی شد
۵۴۰ نفر از نیروهای راهداری در قالب ۵۰ اکیپ ثابت و سیار با حدود ۲۰۰ دستگاه ماشینآلات راهداری بهصورت شبانهروزی در حال فعالیت هستند و تمام تلاش این مجموعه در قدم اول بازگشایی جادههای اصلی شریانی است که خوشبختانه مسیر شریانی نیکشهر و چابهار به جاسک بازگشایی شد و پیشبینی میشود با تلاش همکاران تا ۱۰ روز آینده تمامی مسیرهای فرعی و روستایی نیز بازگشایی شود .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، با فعالیت شبانهروزی ۵۴۰ نفر از نیروهای راهداری در قالب ۵۰ اکیپ ثابت و سیار با حدود ۲۰۰ دستگاه ماشینآلات راهداری در جادههای آسیب دیده از سیل در جنوب استان سیستان و بلوچستان ، مسیر ترانزیتی چابهار به جاسک بازگشایی شد .
معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری در خصوص آخرین وضعیت راههای کشور در پی وقوع سیل اخیر با بیان این مطلب افزود : حجم خرابیها در جنوب سیستان و بلوچستان بیشتر از استانهای دیگر کشور است به ویژه دو محور اصلی شهرستان چابهار به نیکشهر و ایرانشهر که موجب تخریب زیاد این مسیر شده است ، همچنین مسیر چابهار به شهرستان جاسک در استان هرمزگان که مسیر ترانزیتی کشور است نیز خسارت زیادی وارد شده است .
داریوش امانی افزود : ۵۴۰ نفر از نیروهای راهداری در قالب ۵۰ اکیپ ثابت و سیار با حدود ۲۰۰ دستگاه ماشینآلات راهداری بهصورت شبانهروزی در حال فعالیت هستند و تمام تلاش این مجموعه در قدم اول بازگشایی جادههای اصلی شریانی است که خوشبختانه مسیر شریانی نیکشهر و چابهار به جاسک بازگشایی شد و پیشبینی میشود با تلاش همکاران تا ۱۰ روز آینده تمامی مسیرهای فرعی و روستایی نیز بازگشایی شود .
امانی بیان کرد : از سه هزار میلیارد تومان خسارت سیل بهجادههای کشور ، ۱۵۰۰ میلیارد تومان به زیرساختهای جنوب استان سیستان و بلوچستان وارد شده است .
وی در خصوص اقدامات سازمان درخصوص رفع خرابیهای حاصل از سیل اظهار داشت: برای جبران خرابیها و آب شکستگی و آبرفتگی جادهها از اعتبارات ملی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای و ستاد بحران کشور تامین و مسیرهای تخریب شده بر اساس استانداردهای روز مهندسی رفع خرابی خواهد شد .
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای همچنین گفت : خیلی از نقاط جنوب استان سیستان و بلوچستان آبنما است که نیاز به پل دارد که هر ساله بخشی از اعتبارات برای انجام اینکار در نظر گرفته شود .