ساخت کشتی تجاری ۳۵۰۰ تُنی در مازندران آغاز شد
تولید شناورهای مورد نیاز مازندران ، انجام تعمیرات و بازسازی کشتیهای خارجی ، برنامهریزی برای طرح توسعه با نگاهی به تجارت دریایی در دریای خزر ، ایجاد رشتههای تخصصی مرتبط در دو دانشگاه فنی استان و امکانسنجی برای راهاندازی دبیرستان تخصصی به منظور جذب دانشآموزان از مقطع متوسطه و پرورش آنها در حوزه صنایع دریایی بخشی از فعالیتهای شرکت صنایع دریایی ایران (صدرا) در مازندران است که در صورت تحقق میتواند آینده پویا و روشنی را برای این مجموعه و صنایع دریایی در مازندران رقم بزند .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، ساخت دومین کشتی تجاری ۳۵۰۰ تُنی مازندران با حضور استاندار مازندران و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در شرکت صدرا بهشهر آغاز شد .
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران روز سهشنبه در آیین آغاز ساخت دومین کشتی تجاری ۳۵۰۰ تُنی مازندران در کشتی سازی صدرا بهشهر گفت : به دنبال فعال کردن کریدور شمال به جنوب هستیم که ۳۰ درصد شناور را افزایش دادیم و امیدواریم با تحویل شناورها ، هر سال دو فروند شناور به مجموعه افزوده شود .
محمدرضا مدرس خیابانی افزود : امروز خط تولید ساخت شناور در کلاس خزر افتتاح شد و دانش فنی در صدرا بومی شد که میتواند به سرعت ساخت شناورها کمک کند . البته بخشی از تجهیزات شناور وارداتی است ، اما مهم دانشی است که در اختیار متخصصان ، مهندسان و مدیران این شرکت قرار دارد .
مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت : با ساخت این شناورها تجارت منطقه خزر توسعه خواهد یافت و این در حالی است که قدرت اول کشتیرانی منطقه ، جمهوری اسلامی ایران است .
بر اساس این گزارش ، تولید شناورهای مورد نیاز مازندران ، انجام تعمیرات و بازسازی کشتیهای خارجی ، برنامهریزی برای طرح توسعه با نگاهی به تجارت دریایی در دریای خزر ، ایجاد رشتههای تخصصی مرتبط در دو دانشگاه فنی استان و امکانسنجی برای راهاندازی دبیرستان تخصصی به منظور جذب دانشآموزان از مقطع متوسطه و پرورش آنها در حوزه صنایع دریایی بخشی از فعالیتهای شرکت صنایع دریایی ایران (صدرا) در مازندران است که در صورت تحقق میتواند آینده پویا و روشنی را برای این مجموعه و صنایع دریایی در مازندران رقم بزند .
شرکت صدرا دارای کارخانهها و تجهیزات دریایی در بوشهر و مازندران است که خدمات لازم و گستردهای را در خلیج فارس و دریای خزر انجام میدهد . این مجموعه با تلاش مستمر برای ارتقا سطح فنّاوری با رعایت استانداردهای بینالمللی ، در سال ۱۳۷۶ موفق به اخذ گواهینامه ایزو ۹۰۰۱ در زمینههای طراحی ، ساخت و نصب تأسیسات فراساحلی نفت و گاز ، کشتیسازی ، ساخت پایانههای نفتی ، بندرگاهها ، حفاظت ساحلی و پُل شد و متعاقب آن گواهینامههای بینالمللی ISO ۹۰۰۱: ۲۰۰۸، ISO ۱۴۰۰۱: ۲۰۰۴ و OHSAS ۱۸۰۰۱: ۲۰۰۷ را دریافت کرد .
در حال حاضر نیز مدتی است که فرآیند توسعه را علاوه بر حوزه زیرساختی ، در بخش نرمافزاری ، بازرگانی و آموزش با جدیت بیشتری نسبت به گذشته دنبال میکند .