در حال بارگذاری ...
  • راه ۲۵ روستا در چهارمحال‌وبختیاری فاقد آسفالت است

    طول آسفالت اجرا شده در سال جاری ۶۴ کیلومتر است که شامل بیش از ۱۸ روستا در شهرستان‌های کوهرنگ ، اردل ، خانمیرزا ، سامان ، بن ، بروجن ، لردگان و فلارد است . ۵۶ روستای دارای شرایط دیگر در استان باقی مانده است که عملیات بهسازی و روکش آسفالت آن‌ها در صورت تامین و تخصیص حدود ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار به موقع در خوشبینانه‌ترین حالت تا ۵ سال آینده محور فاقد آسفالت در استان نخواهیم داشت.

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، رئیس اداره نظارت بر ساخت و توسعه راه‌های فرعی و روستایی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت : ۵۶ روستای دارای شرایط در استان باقی مانده است که عملیات بهسازی و روکش آسفالت آن‌ها در صورت تامین و تخصیص حدود ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار به موقع در خوشبینانه‌ترین حالت تا ۵ سال آینده انجام خواهد شد .

    علیرضا مالکی با بیان اینکه کل محور آسفالته استان ۳ هزار و ۷۵۷ کیلومتر است ، گفت : ۲ هزار و ۵۵۷ کیلومتر از این رقم محور روستایی دارای آسفالت است که می‌توان گفت بیش از دوسوم محورهای استان محورهای روستایی است که اکثر آن‌ها از نعمت آسفالت بهره‌مند هستند . رتبه آسفالت استان در کشور ۸۲ است که در مقایسه محورهای آسفالته استان‌های دیگر نیز یک درجه بالاتر از سایر استان‌ها است .

    وی با بیان اینکه ۸۱۲ کیلومتر راه‌ روستایی وفرعی جدید در استان ساخته شده ، ادامه داد : از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ در مجموع ۶۱۲ کیلومتر راه روستایی و ۲۰۰ کیلومتر راه فرعی در استان ساخته شده است .

    مالکی با بیان اینکه تاکنون برای ساخت ۲۹۲ کیلومتر راه روستایی قرارداد منعقد شده است ، اظهار کرد : ۱۳۳ کیلومتر از این مقدار زیرسازی و حدود ۱۲۰ دستگاه ابنیه فنی ساخته شده و می‌توان گفت ۱۰۰ کیلومتر از این محورها آماده برای آسفالت هستند .

    رئیس اداره نظارت بر ساخت و توسعه راه‌های فرعی و روستایی اداره‌کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان گفت : طول آسفالت اجرا شده در سال جاری ۶۴ کیلومتر است که شامل بیش از ۱۸ روستا در شهرستان‌های کوهرنگ ، اردل ، خانمیرزا ، سامان ، بن ، بروجن ، لردگان و فلارد است . ۵۶ روستای دارای شرایط دیگر در استان باقی مانده است که عملیات بهسازی و روکش آسفالت آن‌ها در صورت تامین و تخصیص حدود ۴ هزار میلیارد تومان اعتبار به موقع در خوشبینانه‌ترین حالت تا ۵ سال آینده محور فاقد آسفالت در استان نخواهیم داشت.




    مطالب مرتبط

    راهداری با هدف تأمین ایمنی عبور و مرور ، کاهش میزان خرابی راه و افزایش عمر آن ، کاهش هزینه‌های استهلاک وسایل نقلیه و همچنین ایجاد بستری مناسب برای تردد بهتر در جاده‌ها، اقدام به لکه‌گیری و روکش آسفالت کرده است .

    |

    در سال گذشته عملیات اجرایی ماسه آسفالت به طول ۶ کیلومتر ، ۱۵ هزار مترمربع لکه‌گیری و همچنین دو هزار و ۸۰۰ متر روکش آسفالت صورت گرفته است .

    |

    هدف گذاری شده تا ۳ هزار کیلومتر از محورهای استان روکش آسفالت و لکه گیری شود تا میانگین کیفیت راه‌های خراسان رضوی رشد قابل توجهی داشته باشد .

    |

    برای اجرای این طرح که به طول چهار کیلومتر می‌باشد ۶۷ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است . تمام تلاش نیروهای راهداری ، خدمت رسانی به مردم و کاربران جاده ای معطوف شده است که امیدواریم موجب رضایت مردم و کاربران جاده‌ای قرار گرفته باشد .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان آران و بیدگل از اختصاص ۶۰۵ میلیارد ریال ویژه ایمن‌سازی محورهای آران و ...

    |

    نظرات کاربران