طراحی پلتفرم حمل و نقل در وزارت راه و شهرسازی ویژه ایام اربعین حسینی
موضوعی که امسال مطرح است جابهجایی بیش از ۷۰ درصد مسافران از طریق حمل و نقل شخصی ، ۲۰ الی ۲۵ درصد ناوگان عمومی جاده ای و ۸ درصد از طریق قطار و هواپیما است . سال گذشته ضریب سرنشین ۲ تا ۲.۲ بود که امسال اگر این عدد به ۳.۵ تا ۴ برسد ، سهم قابل توجهی در جابهجایی ها دارد .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی از طراحی پلتفرم حمل و نقل نیمه همگانی در وزارت راه و شهرسازی ویژه ایام اربعین با کمک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ، راهور و سایر ارگان های ذی ربط خبر داد که با مدیریت هزینه ، افراد را در زمان مشترک و مسیر مشترک تنظیم میکند .
جلسه بررسی ظرفیت سکوهای اینترنتی حمل مسافر در ایام اربعین با حضور شهریار افندیزاده معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی و سیدجواد سادات مشاور وزیر راه و شهرسازی ، در ساختمان شهید دادمان برگزار شد .
افندی زاده در این جلسه گفت : موضوعی که امسال مطرح است جابهجایی بیش از ۷۰ درصد مسافران از طریق حمل و نقل شخصی ، ۲۰ الی ۲۵ درصد ناوگان عمومی جاده ای و ۸ درصد از طریق قطار و هواپیما است . سال گذشته ضریب سرنشین ۲ تا ۲.۲ بود که امسال اگر این عدد به ۳.۵ تا ۴ برسد ، سهم قابل توجهی در جابهجایی ها دارد .
به گفته افندی زاده وسایل نقلیه ای که در خدمت عموم هستند اگر با حداکثر تعداد سرنشین تردد کنن هزینه ها کاهش مییابد ، بنا براین به یک پلتفرم نیاز است که افرادی که هممقصد هستند ، هماهنگ شوند ؛ هزینهها نیز تقسیم شود . نوع وسایل نقلیه برون شهری که استفاده میشوند ، اهمیت دارد و این پلتفرم افراد را در زمان مشترک و مسیر مشترک تنظیم میکند .
وی یادآور شد موضوعات مربوط به جایگاه سوخت و کارتهای سوخت در جایگاه ها نیز در دست هماهنگی است .
افندی زاده تصریح کرد : قیمت ها بایستی منطقی باشد و اگر این پلتفرم با کمک راهداری ، پلیس و سایر ارگان های ذی ربط انجام شود ، یک حمل و نقل نیمه همگانی صورت می گیرد . از ۲۷ مردادماه مصادف با اول صفر برنامه تردد اربعین آغاز میشود و برگشت آن ۱۰ تا ۱۲ شهریور است و باید ترددها مدیریت و ساماندهی شوند که زمینه این کار نیز مهیاست .