در حال بارگذاری ...

هدف وزارت راه و شهرسازی نوسازی ناوگان فرسوده در سریعترین زمان است

در صورتی که توان تولیدات داخل نتوانست نیاز را برطرف سازد با واردات خودروهای دارای عمر کمتر از سه سال به جبران آن خواهیم پرداخت .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه با استفاده از توان داخلی و واردات نوسازی ناوگان تسریع خواهد شد از بررسی سهمیه سوخت ناوگان باری و ابلاغ رویه های جدید در خصوص شرکت های واسط بین رانندگان و صاحبان بار خبر داد .

مهرداد بذرپاش اظهار داشت : یکی از مشکلاتی که این ناوگان گسترده از آن رنج می برد بحران فرسودگی خودروها است .

وی با بیان اینکه ۳۷۸هزار دستگاه کامیون در جاده های کشور در حال تردد هستند ، افزود : هرچقدر خودروها فرسوده باشند بالتبع مصرف سوخت بالا می رود و مشقاتی را نیز برای رانندگان ایجاد می کند .

. عضو کابینه دولت سیزدهم با تاکید بر اینکه بنا به دستور ریاست جمهور بایداز توان تولید داخل برای جابه جایی ۵۰ درصد ناوگان فرسوده اقدام کنیم ، تصریح کرد : در صورتی که توان تولیدات داخل نتوانست نیاز را برطرف سازد با واردات خودروهای دارای عمر کمتر از سه سال به جبران آن خواهیم پرداخت .

بذرپاش با قدردانی از زحمات راننگان صنعت حمل و نقل جاده ای به مشکلات آنها اشاره کرد و افزود : در خصوص بیمه رانندگان اقداماتی در دستور کار قرار دارد لذا از عمده مشکلات دیگر این عزیزان تامین لاستیک ، روغن و قطعات است که در خصوص روغن با تامین از شرکت های داخلی در حال مرتفع شدن است و در خصوص لاستیک نیز ۴ میلیون حلقه مورد نیاز سالیانه کشور است .

وی به سهمیه سوخت رانندگان حمل و نقل جاده ای اشاره کرد و گفت : سهمیه ۳۰۰ لیتری سوخت که بنا به پیمایش نیز قابل تغییر است نیز مورد اعتراض این قشر قرار گرفته که این موضوع در دستور اصلاح  قرار گرفته است .

وزیر راه شهرسازی بخش دیگری از مشکلات را تعامل رانندگان با شرکت های واسط عنوان کرد و بیان داشت : از سازمان راهداری درخواست کردیم رویه های اصلاحی را تدوین و تا چند روز آینده آن را ابلاغ خواهیم کرد .

وی با اشاره به دستورکار قرار گرفتن سکوهای مجازی در سازمان راهداری خاطرنشان کرد : با راه اندازی این بستر بحث واسطه ها کم خواهد شد و خود رانندگان از این طریق به بار با کمترین هزینه دسترسی پیدا کنند . هدف وزارت راه و شهرسازی نوسازی ناوگان فرسوده در سریعترین زمان است .

 




مطالب مرتبط

به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی اقدام انجام شده در خصوص ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید را از دیگر اقدامات خوبی انجام شده دانست و افزود : در حوزه ناوگان باری ...

|

تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید مورد توجه قرار گیرد . مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود ...

|

توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار ، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد . برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران - لاهور یا مشهد - لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود .

|

در سال گذشته تعداد ۷۴۱ نفر راننده و ۳۴۷ دستگاه ناوگان باری بنا به تخلفات مختلف از جمله حمل بار بدون اخذ بارنامه توسط همکاران اداره حمل‌ونقل کالا به کمیسیون‌های ماده ۱۱ و۱۴ معرفی شدند .

|

پیگیری توسعه ناوگان ، کنترل سرعت و رفتارهای شبکه حمل‌ونقل عمومی کشور با استفاده از سامانه‌های هوشمند مثل سامانه سپهتن که باید در آینده توسعه بیشتری یابد ، به صورت توامان می‌تواند به سفر ایمن در جاده‌ها منجر شود .

|

نظرات کاربران