کشورهای حوزه قفقاز و ترکیه می توانند مخاطب هدف ترانزیت کالا از بندر امام باشند
به گزارش پرتال حمل و نقل ، بهروز آقایی مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت : ۴ هزار میلیارد تومان پروژه سرمایهگذاری در بندر امام خمینی اکران سرمایه گذاری شده است که امیدواریم در ۶ ماهه اول سال آینده به قرارداد برسد .
وی ادامه داد : بهرهبرداری از پایانه مکانیزه مواد معدنی به ارزش ۵ هزار میلیارد ریال و توسعه پایانه کانتینری به ارزش ۱۰۰۰۰ میلیارد ریال ، بخشی از این پروژهها است .
مطالب مرتبط
با توجه به تحولات منطقهای ، هر چند در حال حاضر انجام توسعه فیزیکی در بندر امام خمینی(ره) یک ضرورت ملی برای ارتقای ظرفیت به نظر میرسد ، ولی علاوه بر این موضوع، لزوم افزایش توان در این مجتمع بندری از طریق افزایش بهرهوری در فعالیتها نیز میبایست به صورت موازی پیگیری و انجام ...
استفاده از اراضی قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) که دارای ویژگیهای منحصر به فرد در ایجاد اسکلههایی با آبخور بسیار بالا جهت پهلوگیری کشتیهای بزرگ نگهداری کالا باشد، اقتصادیترین فرصت برای توسعه صنایع پتروشیمی در این اراضی است .
لایروبی و تعمیق عمق اسکلهها و کانال های دسترسی از جمله اقداماتی است که باید در دستور کار قرار گیرد . از بین این بنادر صیادی ، سه بندر از مجوزهای لازم برخوردار هستند و مجوزهای مربوط به مابقی نیاز به اخذ و یا تمدید دارند .
بندر امام خمینی (ره) به عنوان بزرگترین بندر تجاری کشور ، از جمله بنادری است که با منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با ظرفیت تولید سالانه ۲۶ میلیون تن محصول همجوار است و در نزدیکی دومین قطب صنایع فولادی کشور قرار دارد .
به دنبال بهرهگیری و استقرار این سازههای دریایی در حوزههای دریایی ساحلی و فراساحلی ، اهدافی نظیر ارتقاء سطح ایمنی دریانوردی، کاهش هزینههای تعمیر و نگهداری ، صرفهجویی ارزی و عدم وابستگی به منابع خارجی تحقق خواهد یافت .