بهسازی ۳۰ کیلومتر از محور پاوه به مریوان

۴۰۰ تن آسفالت در مسیر زلته به نودشه ، ۳۵۰ تن در محور نودشه به سه راهی ملندو و ۴۵۰ تن در محور ملندو به گردنه تەتە (انتهای حوزه استحفاظی شهرستان پاوه) بکارگیری شده است .
به گزارش پرتال حمل و نقل ، رییس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان پاوه گفت : با تلاش راهداران این شهرستان ۳۰ کیلومتر از محور پاوه در استان کرمانشاه به مریوان در استان کردستان با اعتبار ۲۴ میلیارد ریال بهسازی و آسفالت شد .
ابراهیم شهریاری افزود : محور پاوه به نودشه و مریوان ۱۰۸ کیلومتر است که ۵۸ کیلومتر آن در حوزه استحفاظی شهرستان پاوه و ۵۰ کیلومتر آن نیز در حوزه شهرستانهای سروآباد و مریوان در استان کردستان است . با تهیه ، حمل و پخش و تراکم بیش از یک هزار و ۲۰۰ تن آسفالت ۳۰ کیلومتر از محور پاوه به مریوان در حوزه استحفاظی این شهرستان که رویه مناسبی نداشت بهسازی شده است .
رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان پاوه با بیان اینکه این پروژه به صورت امانی اجرا شده است ، اظهار داشت : ۴۰۰ تن آسفالت در مسیر زلته به نودشه ، ۳۵۰ تن در محور نودشه به سه راهی ملندو و ۴۵۰ تن در محور ملندو به گردنه تەتە (انتهای حوزه استحفاظی شهرستان پاوه) بکارگیری شده است .
شهریاری گفت : با اجرای این پروژه عبور و مرور کاربران جاده ای در این محور مهم و پرتردد تسهیل و آسان شد .
وی در پایان افزود : محور پاوه به نودشه و مریوان محوری کوهستانی و گردشگری است که بخشی زیادی از آن بر مناطقی از اقلیم کردستان عراق مشرف است و با چشم غیرمسلح شماری از شهرها و روستاهای کردستان عراق و سد دربندیخان قابل مشاهده است و که در فصل بهار و تابستان مقصد سفر گردشگران از اقصی نقاط کشور است .