در حال بارگذاری ...

معاینه فنی بیش از ۱۲ هزار ناوگان سنگین حمل و نقل جاده ای در سیستان و بلوچستان

مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین به منظور دستیابی به اهدافی مثل ارتقاء ایمنی در تردد جاده ای ، حفظ محیط زیست از آلودگی ، کاهش ترافیک ناشی از نقص فنی خودرو در جاده هادر بخش حمل و نقل عمومی فعالیت می نمایند .

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان از مراجعه ۱۲ هزار و ۳۳۰ وسیله نقلیه سنگین و نیمه سنگین جاده ای به مراکز معاینه فنی استان‌ طی چهار ماهه نخست سالجاری خبر داد .

تیمور باقری اظهار داشت : از تعداد ناوگان های مراجعه کننده به مراکز معاینه فنی استان ، ۹ هزار و ۲۳۲ دستگاه موفق به کسب گواهی معاینه فنی در مرتبه اول ، یک هزار و ۴۸۰ دستگاه پس از اصلاح عیب این گواهی را دریافت و تعداد یک هزار و ۶۱۸ دستگاه نیز موفق به اخذ برگه معاینه فنی نشدند .

وی با اشاره به اهمیت و ارزش کار معاینه فنی خودرو در حفظ محیط زیست ، ایمنی و امنیت جاده ها گفت : مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین به منظور دستیابی به اهدافی مثل ارتقاء ایمنی در تردد جاده ای ، حفظ محیط زیست از آلودگی ، کاهش ترافیک ناشی از نقص فنی خودرو در جاده هادر بخش حمل و نقل عمومی فعالیت می نمایند .

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان ادامه داد : در مراکز فوق الذکر ، علاوه بر بازدیدهای ظاهری شامل کیفیت آج لاستیک ها، شیشه ها و آینه ها ، چراغ ها ، کمربند ایمنی ، باک ها ، درب ها و موارد ایمنی داخل خودرو ، آزمون های مکانیزه شامل تست ترمز ، لغزش جانبی چرخ ها ، تست آلاینده هاصورت می پذیرد .

باقری با اشاره به اعمال دوره ای کنترل های لازم توسط کارگروه نظارت بر معاینه فنی استان‌ شامل ادارات محیط زیست ، پلیس راهور واداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای ، خاطرنشان کرد : در استان سیستان و بلوچستان ۴ مرکز معاینه فنی سنگین ، دو مرکز در زاهدان و یک مرکز در هر یک از شهرستان های خاش و زابل فعالیت می کنند و کلیه عملیات مربوط به کنترل وضعیت ناوگان و صدور برگه معاینه فنی بصورت مکانیزه انجام می گیرد .

 




مطالب مرتبط

هر سال به صورت مستمر میزان وقوع حوادث در نقاط مختلف محورهای مواصلاتی شهرستان پایش شده و نقاطی که میزان تصادفات آن بیشتر باشد به عنوان نقاط پرحادثه ثبت و در برنامه اصلاح قرار می‌گیرد .

|

ظرفیت‌های بسیار خوبی در موضوع مشارکت بخش‌های خصوصی و مردمی خصوصاً مشارکت خیرین در حوزه ساخت راه‌ها در استان وجود دارد که خوشبختانه به درستی از این ظرفیت در راستای وظایف سازمانی استفاده شده است .

|

گشت های راهداری برای جلوگیری از تعدی به حریم راه ها بطور مستمر در سطح راه ها فعالند و سامانه ۱۴۱ نیز در اختیار کاربران جاده ای قرار دارد تا در صورت مشاهده هرگونه خلف حریم راه ها و مشکلات جاده ای ؛ اطلاع رسانی شود و رسیدگی های استانی و کشوری موضوعات مربوطه صورت گیرد .

|

استان گلستان ، اولین استان کشور است که توانسته با پایش استراتژی های دو بخش حمل و نقل و راهداری ، سند جامع و توسعه حمل و نقل را تنظیم و تدوین کند . برای ارتقا جایگاه برنامه ریزی استان در بخش حمل و نقل حدود ۴۰ جلسه تخصصی با همراهی بخش های خصوصی و سازمان های مرتبط در این زمینه برگزار ...

|

ترانزیت کالاهای غیرنفتی در سال گذشته بالغ بر ۹ میلیون و ۴۰۰ هزارتن بوده است که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۸ درصد رشد داشته است .

|

نظرات کاربران