در حال بارگذاری ...

رشد ۵۰ درصدی ترانزیت جاده‌ای در مقایسه با دو ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰

حمل بار با بارنامه ۷۶ میلیون تن را در دو ماهه سال جاری به خود اختصاص داده است که در این زمینه میزان ترانزیت جاده‌ای توسط بخش جاده‌ای در دو ماهه سال جاری ۱.۸ میلیون تن گزارش شده است که این آمار نیز در مدت مشابه سال گذشته با رقم ۱.۲ میلیون تن افزایش ۵۰ درصدی را تجربه کرده است .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، وضعیت سهم بخش‌های مختلف حوزه حمل و نقل جاده‌ای در جابجایی مسافر ، جابجایی بار و ترانزیت در دو ماه سال ۱۴۰۱ حکایت از افزایش در حوزه مسافر و ترانزیت نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد .

این وزارتخانه با تهیه و انتشار گزارشی اقدام به ارائه آمار دو ماهه فعالیت وزارت راه و شهرسازی در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه حمل و نقل جاده‌ای در جابه‌جایی مسافر ، جابه‌جایی بار و ترانزیت کرده است .

براین اساس طی دو ماهه ابتدایی سال جاری ، در بخش جابه‌جایی مسافر در حوزه حمل و نقل ، ۲۱ میلیون مسافر جابه‌جا شده است که این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با جابه‌جایی ۱۶ میلیون نفر ، ۳۱ درصد افزایش را نشان می‌دهد .

همچنین با بررسی روند ۱۰ ساله جابه‌جایی مسافر مشخص شد بیشترین میزان جابجایی مسافر در دو ماهه سال ۱۳۹۱ صورت گرفت و این آمار به میزان ۳۸ میلیون نفر ثبت شده است .

بر این مبنا در مدت مشابه سال گذشته بر اساس آمار ذکر شده در کتابچه عملکرد آماری ، پایش و کنترل آماری دو ماهه سال ۱۴۰۱ ، مقایسه عملکرد دو ماهه سال جاری با عملکرد دو ماهه سال ۱۳۹۱ ، کاهش ۴۴ درصدی را نشان می‌دهد .

افزایش ۵۰ درصدی ترانزیت جاده‌ای

حمل بار با بارنامه ۷۶ میلیون تن را در دو ماهه سال جاری به خود اختصاص داده است که در این زمینه میزان ترانزیت جاده‌ای توسط بخش جاده‌ای در دو ماهه سال جاری ۱.۸ میلیون تن گزارش شده است که این آمار نیز در مدت مشابه سال گذشته با رقم ۱.۲ میلیون تن افزایش ۵۰ درصدی را تجربه کرده است .

همچنین بررسی روند ۱۰ ساله ترانزیت نشان می‌دهد بیشترین میزان ترانزیت جاده‌ای با ۲.۱ میلیون تن مربوط به سال ۱۳۹۳ است و همه این‌ها در حالی است که در سال جدید در حوزه ترانزیت بین المللی رستم قاسمی ، وزیر راه و شهرسازی در دیدار با دبیر کل کمیسیون بین‌الدولی کریدورهای اروپا ، قفقاز و آسیا بر برنامه جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاری‌های حمل و نقلی با کشورهای منطقه بر موافقت ایران با افزایش حجم ترانزیت و تعدیل تعرفه‌های حمل و نقل تاکید کرد .

به گفته وزیر راه و شهرسازی این روحیه در ایران وجود دارد تا همکاری‌های لازم را در جمع کشورهای منطقه‌ای تراسیکا داشته باشد و هیچ محدودیتی برای همکاری‌های ترانزیتی چه در بخش دریایی و چه در بخش زمینی وجود ندارد .




مطالب مرتبط

مجموع ترانزیت جاده‌ای تا پایان سال ۱۴۰۲ در کشور ، ۱۴ میلیون و ۷۵۰ هزار تُن بوده است . مجموع ترانزیت جاده‌ای تا پایان سال ۱۴۰۲ در کشور ، ۱۴ میلیون و ۷۵۰ هزار تُن بوده است .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر راه و شهرسازی کشورمان ، به رشد ۴۷ درصدی حمل و نقل ریلی با ...

|

در این مدت هشت ماهه ، ترانزیت کالای نفتی و غیرنفتی به ترتیب با عملکرد ۲ میلیون و ۹۲۳ هزار و ۹۳۷تن و ۶ میلیون و ۵۳۴ هزار و ۹۲۵ تن ، افزایش ۴۸.۷ و ۲۰.۸ درصدی را نسبت به هشت ماهه نخست سال ۱۴۰۱ رقم زده است .

|

تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید مورد توجه قرار گیرد . مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود ...

|

توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار ، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد . برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران - لاهور یا مشهد - لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود .

|

نظرات کاربران