در حال بارگذاری ...
  • احداث ۷ دستگاه پل در محورهای مواصلاتی استان آذربایجان غربی

    احداث این ۷ پل با مبلغ قرارداد نزدیک به ۱۸۳ میلیارد ریال انجام می شود که به دلیل پیشرفت فیزیکی بالا و رو به اتمام بودن پل های مهلذان شهرستان خوی و گلستانه شهرستان ارومیه ، هم اکنون تردد در این دو پل در حال انجام است .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، رئیس اداره نگهداری از ابنیه فنی راه ها اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی از ساخت ۷ دستگاه پل در محور های مواصلاتی استان خبر داد .

    حامد رستمی فر گفت : این ۷ پل شامل پل پوش آباد در شهرستان اشنویه ، پل داش تیمور در شهرستان مهاباد ، پل گلستانه در شهرستان ارومیه ، پل بناویله در شهرستان سردشت ، پل قزل آغل الند در شهرستان خوی ، پل مهلذان در شهرستان خوی و پل عابر پیاده قزل عاشق شهرستان ارومیه می شود .

    وی ادامه داد : احداث این ۷ پل با مبلغ قرارداد نزدیک به ۱۸۳ میلیارد ریال انجام می شود که به دلیل پیشرفت فیزیکی بالا و رو به اتمام بودن پل های مهلذان شهرستان خوی و گلستانه شهرستان ارومیه ، هم اکنون تردد در این دو پل در حال انجام است .

    رستمی ضمن معرفی اقدامات دیگر این اداره گفت : احداث ۴ مورد دیوار حائل برای محورهای سطح استان ، ۴۸ مورد قرارداد تعمیرات شامل تعمیر ابنیه فنی راهدارخانه ها و پل های سطح استان و ۱۲ مورد پروژه تکمیل و احداث ساختمان راهدارخانه ها از سایر عملکرد اداره نگهداری از ابنیه فنی راه ها است .




    مطالب مرتبط

    این پروژه با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از ابتدای شهریورماه سال جاری آغاز شده است و تا نیمه اول سال ۱۴۰۳ به پایان می‌رسد .

    |

    در صورت عدم تخصیص قیر رایگان و عدم اجرای آسفالت این میزان راه روستایی ، راه های آماده آسفالت در اثر بارش برف و باران و فعالیت ماشین آلات برف روبی تخریب خواهد شد که آماده سازی دوباره آن (با هزینه امروز) ۴۰۰ میلیارد ریال هزینه خواهد داشت .

    |

    طی ۵ ماهه سال‌جاری بیش از ۶۲۵ هزار تن کالا از پایانه های مرزی به اقصی نقاط کشور بارگیری شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است .

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای ساردوئیه از انجام ۱۵ کیلومتر تسطیح شانه و اصلاح قنو قبل از بارش های پائیزی خبر داد ...

    |

    اجرای دریواسیون جهت هدایت آب های سطحی در بالا دست و پایین دست ۱۵ دستگاه پل نیز انجام شده است .

    |

    نظرات کاربران