در حال بارگذاری ...

توان ساخت همه نوع شناور در کشور وجود دارد

امروز اعلام می‌کنیم توانایی ساخت هر نوع شناور نظامی ، فله‌بر ، کانتینربر ، صیادی و غیره را در داخل داریم . کار ساخت ۵ فروند شناور طبق قرارداد امروز آغاز می‌کنیم و امیدواریم شناورهای جدیدی را با همکاری همه ارگان‌های دست‌اندرکار بسازیم .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء گفت : اعلام می‌کنیم امروز ظرفیت ساخت هر نوع شناور شامل شناورهای نظامی ، کانتینربر ، فله‌بر ، صیادی و غیره را در داخل داریم .

سردار سعید محمد در مراسم امضای ۲ قرارداد تأمین و تحویل ۱۰ فروند شناور راهنمابر به ارزش ۳۹۰۷ میلیارد ریال اظهار داشت : توجه به تولید داخل نقطه عطفی در روند توسعه دریامحور کشور است از اینرو توسعه صنایع دریامحور در هر کشور ، شاخصه‌ای از پیشرفت و توسعه آن است .

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء با بیان اینکه توسعه کشورهای غربی براساس صنایع دریامحور رخ داده است ، گفت : آنچه طبق دغدغه مقام معظم رهبری است این است که بتوانیم با توسعه صنایع دریایی در هر نقطه دنیا نقش‌آفرین باشیم و امروز این ظرفیت از نظر توان اجرایی ، دانش فنی ، پرسنل تخصصی و تکنولوژی در کشور وجود دارد . در خلیج فارس ، دریای عمان ، سواحل مکران و دریای خزر ظرفیت‌های زیادی وجود دارد که باید استفاده شود ؛ صنایع دریایی می‌تواند مکمل حمل‌ونقل کشور باشد .

محمد با بیان اینکه ایران چهارراه ترانزیتی دنیا و منطقه‌ای ژئوپولیتیک است ، گفت : نباید از این ظرفیت خارج شد و این مسیر ترانزیتی را از دست داد .

وی با اشاره به قرارداد امروز بر توسعه شناورها ، اظهار داشت : امضای این سند در وزارت راه مثبت ارزیابی می‌شود ، ما با شورای عالی صنایع دریایی به دنبال این بودیم که بحث ساخت شناور را توسعه دهیم ؛ در حال حاضر ده‌ها فرند شناور خدماتی در خلیج فارس خدمات سرچاهی به سکوها می‌دهند اینها شناور و کروی خارجی هستند که موجب خروج ارز از کشور ما می‌شود ، در حالی که می‌توان از محل صندوق توسعه ملی و منابع غیر نقدی و نفتی با خرید تضمین وزارت نفت به مرور این شناورها را با شناورهای داخلی جایگزین کنیم .

محمد با اشاره به ظرفیت‌های شناورسازی و سکوسازی در صدرا ، بیان کرد : در کنار شناورسازی صدرا در ساخت سکوهای غول‌پیکر نفتی فعال است، ما ۱۰ سکوی ۲۵۰۰ تنی در ۲ سال گذشته ساختیم و در خلیج فارس نصب کردیم ، همچنین دومین کشتی ۱۳۰ هزار تنی افراماکس را به آب انداختیم .

وی به ظرفیت و توان داخلی در احداث لوله زیر دریا اشاره کرد و گفت :‌ امروز اعلام می‌کنیم توانایی ساخت هر نوع شناور نظامی ، فله‌بر ، کانتینربر ، صیادی و غیره را در داخل داریم . کار ساخت ۵ فروند شناور طبق قرارداد امروز آغاز می‌کنیم و امیدواریم شناورهای جدیدی را با همکاری همه ارگان‌های دست‌اندرکار بسازیم .




مطالب مرتبط

هیات تاجیکستانی در این سفر همچنین با مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ، مسئولان منطقه آزاد و حمل و نقل جاده‌ای چابهار دیدار و در خصوص مراودات تجاری و توسعه ترانزیت کشور جمهوری تاجیکستان از طریق بندر شهید بهشتی مذاکره کردند .

|

مدل اقتصادی و بازرگانی مد نظر دولت تاجیکستان ، میزان و مدت قرارداد سرمایه‌گذاری این کشور در بندر اقیانوسی چابهار را تعیین خواهد کرد . سرمایه‌گذار تاجیکی این امکان را دارد با ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار ، از آن برای ترانزیت کالاهای کشورش و کالاهای سایر کشورها استفاده ...

|

انبارداری و نگهداری کالا در بنادر بخش حساسی از خدمات لجستیک بندری محسوب می شود، لذا ضرورت دارد بر اساس برنامه زمانبندی پروژه و با کمترین تاخیر انجام شود تا بتوان در کنار سایر پروژه‌ها در قالب زنجیره لجستیک بندر چابهار مورد بهره گیری قرار گیرد .

|

تخلیه‌و‌بارگیری صورت گرفته در بخش عملیات کانتینری نیز طی فروردین ماه امسال ، معادل ۱۹۹ هزار و ۹۶۲ TEU بود که در قیاس با عملیات کانتینری طی مدت مشابه سال گذشته که معادل ۱۸۴ هزار و ۱۰۰ TEU بود، رشد ۹ درصدی را نشان می‌دهد .

|

در دیدار خدمه‌ هندی این کشتی انتظاراتی از جمله خدمات پزشکی در کشتی ، برقراری تماس با خانواده‌هایشان و بازگشت به وطن خود داشتند که به آنها اطمینان لازم مبنی بر تحقق انتظارات و خواسته‌های به حق آنان در کم‌ترین زمان ممکن و رعایت اصول ایمنی کشتی داده شد .

|

نظرات کاربران