کاهش هزینه حمل و ذخیرهسازی روغن خوراکی در بندر امام خمینی (ره)
به گزارش پرتال حمل و نقل ، با عملیاتی شدن خط اول تصفیهخانه ۱۵۰ تنی روغن خوراکی در بندر امام خمینی (ره) ، هزینههای حمل و ذخیرهسازی روغن خوراکی نسبت به قبل کاهش یافت .
عادل دریس ؛ مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان با اشاره به اتمام عملیات اجرایی احداث تصفیه خانه روغن خوراکی با ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن روغن خام در دی ماه سال جاری ، گفت : این تصفیهخانه با برخورداری از واحدهای خنثیسازی ، بلیچر ، بیرنگسازی ، بیبوسازی به روش تقطیر همراه با ۱۶ مخزن ذخیره به همت و تلاش متخصصان ایرانی ساخته و نصب شد .
وی تصریح کرد : به لحاظ مجاورت تصفیهخانه ۱۵۰ تنی روغن خوراکی با ۳ واحد کارخانه روغنکشی ، امکان دسترسی آسان به روغن خام تولیدی فراهم میشود و به دنبال آن مسافت حمل ، جابجایی و هزینههای ذخیرهسازی و قیمت تمام شده تولید روغن خوراکی کاهش قابل ملاحظهای خواهد داشت .