در حال بارگذاری ...

اتصال ریلی چهارمحال و بختیاری به راه‌آهن سراسری در سال ۱۴۰۰

با پیگیری های مداوم رئیس سازمان برنامه و بودجه و تامین اعتبار مناسب این پروژه در سال جاری و پیش بینی اعتبار لازم در بودجه سال آینده و همچنین با روند خوب پیشرفت راه آهن استان ، امیدواریم سال آینده شاهد بهره برداری از این زیرساخت مهم استانی باشیم .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیر کل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: بر اساس قول وزیر راه و شهرسازی در جلسه با مدیران ارشد استان ، اتصال ریلی این استان به راه آهن سراسری در سال ۱۴۰۰ تکمیل می شود .

حسینعلی مقصودی اظهار داشت : در جلسه با مدیران ارشد استان که استاندار ، مجمع نمایندگان استان ، رئیس سازمان برنامه و بودجه استان و مدیران کل راه و شهرسازی و حمل و نقل جاده ای حضور داشتند ؛ زیرساخت های ارتباطی و جاده ای به عنوان مهمترین موضوع مطرح شد . بر این اساس و با قول وزیر راه و شهرسازی ، راه آهن استان به عنوان مهمترین زیرساخت ارتباطی و اصلی ترین مطالبه مردم استان در سال ۱۴۰۰ تکمیل و به بهره برداری می رسد .

وی ادامه داد : با پیگیری های مداوم رئیس سازمان برنامه و بودجه و تامین اعتبار مناسب این پروژه در سال جاری و پیش بینی اعتبار لازم در بودجه سال آینده و همچنین با روند خوب پیشرفت راه آهن استان ، امیدواریم سال آینده شاهد بهره برداری از این زیرساخت مهم استانی باشیم .

مدیرکل راه و شهرسازی همچنین از اتصال کریدور ریلی شمال به جنوب کشور از طریق خط راه آهن استان خبر داد و اظهار امیدواری کرد : چون مطالعات این خط ریلی از سال های گذشته انجام شده ، مقدمات ادامه این مسیر به جنوب کشور از طریق ایستگاه شهر سفیددشت نیز انجام شود .

وی به طرح مسأله بزرگراه شهرکرد ـ خوزستان و تکمیل چهارخطه های استان در این جلسه نیز اشاره کرد و گفت: با تأکید وزیر راه و شهرسازی ، تکمیل ۴ خطه شهرکرد ـ بروجن ـ لردگان و ۴ خطه بروجن ـ مبارکه تا سال آینده انجام می گیرد.

مقصودی با اشاره به مشکل پروازهای فرودگاه شهرکرد نیز گفت : در این نشست دلایل توقف پروازهای این فرودگاه بررسی و مقرر باشد با کار کارشناسی در خصوص مشکلات فرودگاه و بررسی توسعه آن، افزایش پروازها در دستور کار قرار گیرد .




مطالب مرتبط

این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد .

|

توافقات انجام شده در نشست‌های کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان طی یک سال گذشته ، منجر به افزایش دادوستد دو کشور شده ؛ به گونه‌ای که کشور پاکستان با سهم ۴.۲ درصدی از کل صادرات کشور ، جایگاه ششم مقاصد صادراتی ایران را به خود اختصاص داده و این در حالی است که در ...

|

تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید مورد توجه قرار گیرد . مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود ...

|

توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار ، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد . برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران - لاهور یا مشهد - لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود .

|

پیگیری توسعه ناوگان ، کنترل سرعت و رفتارهای شبکه حمل‌ونقل عمومی کشور با استفاده از سامانه‌های هوشمند مثل سامانه سپهتن که باید در آینده توسعه بیشتری یابد ، به صورت توامان می‌تواند به سفر ایمن در جاده‌ها منجر شود .

|

نظرات کاربران