در حال بارگذاری ...

آمادگی کامل ایران برای گسترش زیرساخت ها و ارتباطات ریلی منطقه ای

دو طرف با اشاره به حمایت و تاکید روسای جمهور دو کشور بر لزوم توسعه همکاری های در زمینه های حمل و نقلی و ترانزیتی ، ابراز امیدواری کردند با تکمیل پروژه های مشترک بتوانند همکاری های فی مابین را گسترش دهند .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی کشورمان در نشست ویدیوکنفرانسی با وزیر حمل و نقل ، ارتباطات و فناوری های پیشرفته جمهوری آذربایجان ، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش زیرساخت ها و ارتباطات ریلی منطقه ای ، تاکید کرد .

روز دوشنبه ٢٤ شهریور ، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی با رامین قلی زاده وزیر حمل ونقل ، ارتباطات و فناوری‌های پیشرفته جمهوری آذربایجان از طریق ویدئو کنفرانس در خصوص روابط و همکاریهای حملی و نقلی میان دو کشور گفتگو کردند .

دو طرف با اشاره به حمایت و تاکید روسای جمهور دو کشور بر لزوم توسعه همکاری های در زمینه های حمل و نقلی و ترانزیتی ، ابراز امیدواری کردند با تکمیل پروژه های مشترک بتوانند همکاری های فی مابین را گسترش دهند .

تأکید طرفین بر احداث پل مشترک خودرویی بر روی رودخانه آستاراچای در آستارا ، ضرورت تکمیل و بهره برداری کامل از پایانه ریلی آستارا - آستارا ، با توجه به ظرفیت و نقش ان در  جابجایی کالا و همچنین احداث خط آهن رشت - آستارا از موضوعات دیگر مورد مذاکره میان وزرای دو کشور بود .

اسلامی پزیر راه و شهرسازی کشورمان در این ملاقات در مورد خطوط راه آهن در ایران و اتصال آن تا اغلب بنادر جنوبی کشور و نیز ظرفیت گسترده راه آهن کشورمان در مسیرهای شمال – جنوب و شرق - غرب و اتصال آن به راه اهن های کشورهای همسایه توضیحاتی ارائه و بر امادگی کشورمان به منظور بهره برداری از امکانات یکدیگر تاکید کرد .




مطالب مرتبط

توافقات انجام شده در نشست‌های کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان طی یک سال گذشته ، منجر به افزایش دادوستد دو کشور شده ؛ به گونه‌ای که کشور پاکستان با سهم ۴.۲ درصدی از کل صادرات کشور ، جایگاه ششم مقاصد صادراتی ایران را به خود اختصاص داده و این در حالی است که در ...

|

تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید مورد توجه قرار گیرد . مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود ...

|

توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار ، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد . برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران - لاهور یا مشهد - لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود .

|

پیگیری توسعه ناوگان ، کنترل سرعت و رفتارهای شبکه حمل‌ونقل عمومی کشور با استفاده از سامانه‌های هوشمند مثل سامانه سپهتن که باید در آینده توسعه بیشتری یابد ، به صورت توامان می‌تواند به سفر ایمن در جاده‌ها منجر شود .

|

طرح جامع ترانزیتی حدود دو دهه بین دو کشور در حال بحث و بررسی است و مقرر شد این موضوع نیز در دستور کار قرار گیرد و در سفر رئیس‌جمهور به عراق به مراحل نهایی برسد .

|

نظرات کاربران