در حال بارگذاری ...

نقش بارز مهارت‌آموزی در پایدارسازی مشاغل حوزه حمل‌ و نقل

ایمان داریم با اهتمام برای تحقق مهارت‌آموزی در عرصه‌های مختلف از جمله مشاغل مرتبط با وزارت راه و شهرسازی ، می‌توانیم مشاغل را پایدار و فرهنگ مهارت‌آموزی را نهادینه کنیم .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به جایگاه ویژه مهارت‌آموزی در ثروت‌آفرینی ، تحول و پیشرفته ماندگار را مستلزم تلاش مضاعف در تولید علم دانست .

آیین امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری میان وزارتخانه‌های «راه و شهرسازی» و «تعاون ، کار و رفاه اجتماعی» روز شنبه ، چهارم مردادماه با حضور وزیران و جمعی از مسوولان این دو وزارتخانه برگزار شد .

محمد اسلامی ، وزیر راه و شهرسازی در بخشی از این مراسم با تبریک فرارسیدن هفته مهارت ، تحرک در تولید علم و فناوری و فعال کردن فرایند تبدیل علم و دانش به مهارت را از آثار تحولی در کشور خواند و بر ضرورت تعالی مهارت در کشور تاکید کرد .

او تحول و پیشرفت ماندگار را ، مستلزم تحرک و تلاش مضاعف در تولید علم و دانش خواند و افزود : در فرآیند تبدیل علم و دانش به فن‌آوری و فن‌آوری به ثروت ، آموزش‌های مهارتی جایگاه ویژه‌ای دارد که باید برای نیل به آن ، برنامه‌ریزی مدونی وجود داشته باشد .

او با اشاره به اینکه سهم آموزش‌های مهارتی در زندگی مردم و جامعه ، باید قابل‌توجه باشد ، عنوان کرد : ایمان داریم با اهتمام برای تحقق مهارت‌آموزی در عرصه‌های مختلف از جمله مشاغل مرتبط با وزارت راه و شهرسازی ، می‌توانیم مشاغل را پایدار و فرهنگ مهارت‌آموزی را نهادینه کنیم .

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه با تفاهم‌نامه‌هایی که امروز منعقد شد ، به‌دنبال توانمندسازی و مهارت‌آموزی در حوزه های بازآفرینی ، راهداری و حمل و نقل جاده ای و بنادر و دریانوردی هستیم ، صنعت ساخت و ساز را نیز نیازمند مهارت آموزی خواند و با اشاره به اینکه مهارت‌آموزی در این حوزه به صورت سنتی دنبال شده است ، بر ضرورت مدون کردن مهارت‌های گسترده این حوزه تاکید کرد . نهادینه کردن مهارت‌های فنی و حرفه‌ای در حوزه حمل و نقل دریایی و جاده‌ای، سهم قابل‌ملاحظه‌ای در پایدارسازی مشاغل و توسعه کارآفرینی خواهد داشت .




مطالب مرتبط

توافقات انجام شده در نشست‌های کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان طی یک سال گذشته ، منجر به افزایش دادوستد دو کشور شده ؛ به گونه‌ای که کشور پاکستان با سهم ۴.۲ درصدی از کل صادرات کشور ، جایگاه ششم مقاصد صادراتی ایران را به خود اختصاص داده و این در حالی است که در ...

|

تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید مورد توجه قرار گیرد . مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود ...

|

توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار ، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد . برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران - لاهور یا مشهد - لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود .

|

پیگیری توسعه ناوگان ، کنترل سرعت و رفتارهای شبکه حمل‌ونقل عمومی کشور با استفاده از سامانه‌های هوشمند مثل سامانه سپهتن که باید در آینده توسعه بیشتری یابد ، به صورت توامان می‌تواند به سفر ایمن در جاده‌ها منجر شود .

|

طرح جامع ترانزیتی حدود دو دهه بین دو کشور در حال بحث و بررسی است و مقرر شد این موضوع نیز در دستور کار قرار گیرد و در سفر رئیس‌جمهور به عراق به مراحل نهایی برسد .

|

نظرات کاربران