در حال بارگذاری ...

بهره برداری از قطعه دوم مسیر رفت آزادراه تهران - شمال تا پایان بهار سال ۱۴۰۰

به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی روز دوشنبه به‌همراه معاون رییس‌جمهور از قطعه دوم آزادراه تهران - شمال بازدید کرد .

محمد اسلامی ، وزیر راه و شهرسازی روز دوشنبه دوم تیرماه به همراه محمدباقر نوبخت ، معاون رییس‌جمهور از قطعه دوم آزادراه تهران - شمال بازدید کرد .

اسلامی در حاشیه این بازدید گفت : این قول را به مردم می‌دهیم که قطعه دوم مسیر رفت آزادراه تهران - شمال را تا پایان بهار سال ۱۴۰۰ تکمیل و برای استفاده مردم آماده کنیم . تونل البرز بلندترین تونل کشور به طول ۶/۵ کیلومتر است که باعث کاهش زمان سفر می‌‌شود .

وزیر راه و شهرسازی افزود : در شرایط سخت تحریم با حمایت دولت و کمک مهندسان و شرکت‌هایی که با ما همکار هستند ، مسیر را به‌عنوان یک هدیه به مردم تقدیم کنیم و هم‌زمان تا ۵ سال آینده این بزرگراه به‌طور کامل تکمیل شود .

اسلامی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد هزینه‌ ساخت این قطعه را بنیاد مستضعفان و ۵۰ درصد دیگر را دولت تامین می‌کند، بیان کرد : برآورد ما این است که حدود دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان کار باقی‌مانده برای ساخت باند رفت داریم و  تلاش داریم با کمک بنیاد مستضعفان این وعده را محقق کنیم و با این اقدام گام دیگری برای توسعه زیرساخت‌های کشور برداریم .

او با اشاره به اینکه حجم عملیات بسیار گسترده است ، تصریح کرد " شرایط برای کار دشوار است و در نظر داریم با سه شیفته کردن کار ساخت را تسریع کنیم . همچنین در نظر داریم که لجستیک پروژه را زودتر انجام دهیم . یعنی کار خرید و تدارکات را سریع‌تر انجام دهیم . نقاط بحرانی زیادی داریم اما با این وجود چالشی وجود ندارد و تلاش داریم از منابع و زمان به بهترین نحو استفاده کنیم .

او در پاسخ به این که آیا خارجی‌ها در تامین مالی پروژه حضور دارند ، گفت : در گذشته خارجی ها حضور داشتند اما اکنون نه .




مطالب مرتبط

تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید مورد توجه قرار گیرد . مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود ...

|

توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار ، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد . برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران - لاهور یا مشهد - لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود .

|

پیگیری توسعه ناوگان ، کنترل سرعت و رفتارهای شبکه حمل‌ونقل عمومی کشور با استفاده از سامانه‌های هوشمند مثل سامانه سپهتن که باید در آینده توسعه بیشتری یابد ، به صورت توامان می‌تواند به سفر ایمن در جاده‌ها منجر شود .

|

طرح جامع ترانزیتی حدود دو دهه بین دو کشور در حال بحث و بررسی است و مقرر شد این موضوع نیز در دستور کار قرار گیرد و در سفر رئیس‌جمهور به عراق به مراحل نهایی برسد .

|

با وجود اینکه این کاهش خوشایند است اما کافی نیست و حتی یک کشته در تصادفات نیز زیاد است .

|

نظرات کاربران