در حال بارگذاری ...
  • رشد قابل توجه حمل جاده ای بار و کالاهای ضروری در ایام کرونا

    در اسفند سال گذشته و فروردین امسال ۱۴ میلیون تن کالای اساسی توسط ۶۵۰ هزار سرویس در شبکه های اصلی کشور جا به جا شده که این وظیفه سنگین را ۱۳۰ هزار راننده برعهده داشتند .

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، رییس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به رشد قابل توجه حمل بار و کالاهای ضروری در ایام کرونا گفت : در حال حاضر ۱۰ هزار کامیون مشغول بارگیری در بندر امام خمینی (ره) هستند .

    در نشست اسحاق جهانگیری ، معاول اول رئیس جمهوری با محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و معاونان این مجموعه در محل وزارت راه و شهرسازی ، عبدالهاشم حسن نیا در بخشی با ارائه گزارشی از عملکرد سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای اظهار داشت : طبق بررسی های صورت گرفته در فاصله زمانی اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹ به میزان ۶۴ میلیون تن بار بیشتر در مقایسه با اسفند ۹۷ و فروردین ۹۸ جا به جا شده است . مساله ای که نشان می دهد اقتصاد ایران در شرایط کرونا کاملا جریان داشته است .

    معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه با تشکر از رانندگان در حوزه حمل و نقل که در این بازه زمانی انرژی زیادی صرف خدمت رسانی داشتند ، گفت : در اسفند سال گذشته و فروردین امسال ۱۴ میلیون تن کالای اساسی توسط ۶۵۰ هزار سرویس در شبکه های اصلی کشور جا به جا شده که این وظیفه سنگین را ۱۳۰ هزار راننده برعهده داشتند . در بحث اتوبوسی شاهد کاهش ۱۰ میلیون مسافر نسبت به سال گذشته هستیم و در کل در بحث حمل و نقل عمومی این کاهش ۶۰ درصد بوده است .  

    وی افزود : در حوزه حمل و نقل بیشترین آسیب را حمل و نقل ترانزیت و ماشین هایی دیدند که بار را از سایر کشورها به ایران وارد یا به آن کشورها صادر می کردند . کشورهای همسایه مرزها را بستند و در این میان اماکشورهایی که خیلی با ایران همکاری داشتند ، ارمنستان ، آذربایجان ، افغانستان و عراق (اقلیم کردستان) بودند . در این زمینه طی ۱۵ روز ۶۰۰۰  تن کالا از پایانه جلفا با کامیون حمل شد و هم اکنون بیش از ۹۰ درصد حمل و نقل بار در کشور در جاده ها انجام می گیرد . طبق آمار حدود ۱۰ هزار کامیون هم اکنون مشغول بارگیری از بندر امام خمینی (ره) هستند که یا برای بارگیری وارد بندر می شوند و یا اینکه بار زده و به اقصی نقاط کشور حمل می کنند .

    معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه در پاسخ به سوالی از سوی معاون اول رئیس جمهور در خصوص میزان کاهش تلفات انسانی در جاده ها در ایام نوروز  ۲۵ اسفند ۹۸ لغایت ۱۶ فروردین ۹۹ به نسبت مشابه  سال قبل گفت : در این ایام تصادفات رانندگی به دلیل تردد خودروها در حاده ها و آماری که گزارش آن خدمت مقام عالی وزارت هم اعلام شد ، ۵۰ درصد کاهش را شاهد بوده است. تعداد کشته ها در صحنه بیش از ۵۳ درصد کاهش را نشان می دهد و تلفات انسانی از ۴۰۶ نفر به ۱۸۹ نفر رسیده است .

    وی در ادامه با اشاره به اینکه در این ایام راهداران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در سراسر کشور مشغول به فعالیت بوده اند ، اظهار داشت : سیل اخیر به ۱۴۰۰ محور ما آسیب زده بود و حتی طی یک روز ما شاهد بروز ۱۲ حادثه بودیم . این مساله نشان می دهد که چقدر حوادث در کشور ما زیاد است اما در نهایت با ۱۲ هزار نیرو و ۹ هزار ماشین آلات عملیات ترمیم و بازسازی انجام گرفت . یکی از موارد تخریب ، سیل اخیر بود که به ۱۲ هزار کیلومتر از جاده های کشور آسیب رساند اما همه این راه ها ترمیم و آماده سرویس دهی شدند .




    مطالب مرتبط

    طی سال جاری انواع تجهیزات و ماشین‌آلات توسط بخش خصوصی در دو حوزه‌ی فعالیت‌های بندری ، تولیدی ، ارزش افزوده و عملیاتی به این بندر وارد شده است که از رشد ۱۸۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل برخوردار است .

    |

    به دنبال افزایش ترافیک کالا در بخش مواد معدنی ، زمینه برای احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این بندر بزرگ تجاری با هدف افزایش خدمات‌رسانی به صاحبان کالا و ایجاد بازارهای جدید با انعقاد قرارداد احداث پایانه مکانیزه مواد معدنی به ارزش ٢۴ هزار ...

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، در بازه زمانی ده روزه از اجرای طرح سفرهای نوروزی سال ۱۴۰۳ ، میزان تعداد تردد مسافر در پایانه‌های مرزی کشور از ۴۶۵ هزار نفر ...

    |

    عملیات بارگیری قیرمایع پیش از این در پایانه تخصصی نفتی منطقه ویزه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) و از طریق مخازن و کریدور خطوط لوله مشترک انجام می‌گرفت .

    |

    عمده کالای صادره از مبادی استان ذرت دامی ، کنجاله و گندم انسانی بودند .

    |

    نظرات کاربران